pondělí 22. dubna 2013

Rimmel London Cocktail colour in a flash



Celou sobotu jsme měli zataženo až jsem si říkala, že se těchto laků snad nedočkám. V neděli se ale udělalo opravdu krásně a tak jsem na nic nečekala a ihned vytáhla tyhle tři krásné odstíny z nové letní kolekce od Rimmel London. Tentokrát jsem je nalakovala všechny najednou a nebudu vás tedy trápit několik dní po sobě s jednou záležitostí... :) 
Výrobce slibuje dokonalou sytost barev díky pigmentům ve složení, ale osobně bych řekla, že skutečně sytý ( ovšem ve dvou vrstvách ), je snad jenom ten červený. Všechny jsou dost vodové konzistence a oranžový s fialovým, by k plnému krytí potřebovaly aspoň tři vrstvy. Jedná se o rychleschnoucí laky, což můžu potvrdit. Hrozně se mi líbí design lahvičky. Tvarem jsou teda stejné, ale třpytivá nálepka s vyobrazeným koktejlem na víčku a popisek na lahvičce, z nich dělá takovou výjimečnou záležitost. :) 
Odstínů je celkem pět, ale u nás budou dostupné jenom tyto tři. Zelený a modrý si tedy bohužel neužijeme..:(


Tak a teď jednotlivé odstíny :

140 Hawaiian Punch


Tenhle odstín se mi hned zalíbil nejvíc a i se s ním nejlépe pracovalo. Ve dvou vrstvách celkem hezky kryje a nedělá tolik holá místa. V první vrstvě je to velmi jemná červeno-růžová barvička s lehoučkým shimmerem do růžova a po přetření druhé vrstvy už získává intenzivní malinovo-červenou barvu s červeným shimmerem. 



110 Baby Bellini


Tahle fialová mě tak trochu zklamala. Očekávala jsem odstín jako v lahvičce, takže temně fialovou s intenzivním shimmerem, ale výsledek je tohle.. Nijak zvlášť zajímavá fialová, která je příšerně vodová, takže lakování bylo taky skoro jako za trest. V první vrstvě samá holá místa a ano, sice se to v druhé vrstvě srovná, ale prostě to není ono. Na fotkách je vidět, že trochu prosvítají konce nehtů. Možná kdybych dala tři vrstvy.. ale to se mi jednak nechce a pak taky výrobce přeci slibuje intenzivní sytost barev a to si teda takhle opravdu nepředstavuju. Za mě tak trošku propadák.



120 Shirley Temple


Zato tahle oranžová svěží barvička mě nečekaně dostala. Konzistencí je taky vodovější, ale žádná hrůza. K plnému krytí by bylo lepší opět dát tři vrstvy...:/ Ale je moc zajímavá díky shimmeru, který je takový světle zeleno-bronzovo-zlatý, což se na fotkách moc nepodařilo zachytit. Zkrátka krásná, šťavnatá, pomerančová oranžová.


Na všech fotkách mám vždy dvě vrstvy a bez top coatu.

Objem lahviček je 8 ml
Doba spotřeby 30 měsíců
Cena 72.90,-Kč

Koupíte, nebo koupily jste si už nějaký z těchto laků ? Taky vás mrzí, že u nás nebudou dostupné v zelené a modré ? 

Pěkné pondělí přeju. :)

6 komentářů:

  1. Teda upřímně tahle kolekce mi vůbec neláká. Zrovna ty lahvičky mi nějak odrazují a ty barvy mi taky nepřijdou nic "extra". Leda ten první, ale podobný už jiště mám :D A jak nad tím tak přemýšlím, tak asi ani nemám žádný lak od Rimmelu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě už teď taky moc neláká :D Jako barvičky pěkný, svěží, ale čekala jsem víc !

      Vymazat
  2. ja zopár lakov od Rimmelu mám, no všetky som ich dostala, teda okrem čierneho, ktorý som si kúpila ja. ja sama ich nejako extra nevyhľadávam. z týchto troch sa mi celkom páči ten prvý a samozrejme fialový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První se mi taky líbí nejvíc a fialová..zklamala..:( Pár laků mám, převážně červené a růžové, ale taky je jinak zas tolik nevyhledávám.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...