pátek 23. srpna 2013

Astor Fashion Studio 200 Urban Lolita & pokus o květinový nail art.... :))


Zdravím vás holky, doufám, že se máte fajnově a budete mít chuť mrknout se se mnou na další kousek od Astoru. :)

Příspěvek měl být čistě jen o tomhle laku, jenomže před jeho odlakováním jsem dostala chuť zkusit něco vytvořit sama bez nálepek a dalších "pomůcek". No vznikly z toho rádoby kytky a je to, podle mě, celkem patlanice. Představa byla fakt úplně jiná. :D 
Proč to sem teda dávám ? No možná mi to chvilkama zas tak hrozný nepřipadá a možná se nad tím pobavíte, ale každý snad nějak začínal. 

To by bylo k úvodu a teď k laku.

Po zkušenostech s ostatními laky z týhle řady, jsem od Lolity očekávala jen to nejhorší a proto mě velmi mile překvapilo, že týhle levandulovo fialový bavičce stačily jen dvě vrstvy! 
V první vrstvě dělala sem tam lysinku a druhá vše krásně zakryla. Udělaly se mi teda bublinky, ale ty byly vidět spíš při bližším pohledu. Takže z laku jsem nadšená, barva je nádherná a lakování super. Za sebe můžu jedině doporučit. A jak se nádherně leskne ! 







Protože na sluníčku ten efekt právě nalakovaných nehtů zaniká, tady jsou ještě dvě fotky ve stínu.
Ve skutečnosti se ale leskne asi ještě tak 2x tolik.



A můj slavný výtvor :D
Focený je to bleskem, proto se zdá, že je lak světlejší.

Vše jsem dělala zdobící kuličkou. Nejdřív jsem si obrysy listů a kvítků naťupkala s bílým lakem a pak použila na květ světloučkou růžovou od Maybelline Mini Colorama ( čísla jsem se nedopátrala ), fialovou od L'oréal 508 Amazon Flower a střed kvítku je vytvořený s Essence 109 Off to Miami.
Na listy jsem použila zelený Sally Hansen 430 Grass Slipper a čárečky jsem udělala pomocí Miss Sporty číslo 346.




Obsah lahvičky je 6 ml
Doba spotřeby 30 měsíců
Cena 59.90,-Kč

Mějte se pěkně. :)

13 komentářů:

  1. No to je moc pěkná barva, přijde mi jako taková světlejší "milka fialová". Čoveče, takovou snad ještě ani nemám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, to mě vůbec nenapadlo, ale máš pravdu. :D

      Vymazat
  2. Fakt fialová Milka, jsem zvědavá jak dopadnu já až se budu o něco podobného pokoušet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se radši o nic pokoušet nebudu. :D Anebo to už nebudu zveřejňovat. :))

      Vymazat
  3. Máš veľmi pekný tvar nechtou a farba je tiež super :)

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    OdpovědětVymazat
  4. ježiši, ten chcem :-D to je nádherná fialová farba, och, och, och, dúfam, že v pondelok nezabudnem pozrieť aj po ňom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suzi, na tobě bude vypadat nádherně, tak koukej nezapomenout. :) Navíc mě moc mile překvapil lakováním, takže fakt doporučuju. :)

      Vymazat
    2. nezabudlááááá :-) mám ho a s ním aj ďalšie dva - Rimmel, no neodolala som, no :-D dokonca som po jednom siahla, že ten je supeer, kuknem doma na názov a ono je to tá čokoládová fontána, čo si tu dávala ty :o)

      Vymazat
    3. Tak jsem zvědavá, jak se ti bude lakovat, doufám, že líp než tehdy mně ta fontánka. :)) Ale za tu výslednou barvu to zase stojí, to jo. :D Jinak já jsem si tenhle měsíc zakázala velký nákupy a lak jsem si nekoupila ani jeden! Jenom dvě no name zdobičky, ale to se nepočítá...:D Však za pár dní tu bude nakupovací článek a asi to bude nuda. :D

      Vymazat
    4. no uvidíme, buď ma z neho porazí, alebo sa zamilujem :-D začínam mať pocit, že kúpa lakov je pokus-omyl, v jednom prípade je všetko ok a v tom druhom škoda rečí. ja som si lak naposledy kúpila svetlofialkový GOSH, takže už dávno, aj to len kvôli tomu trblietkovému, ktorý som dávala na neho :-) dnes som si ale kúpila dva nové domčeky pre laky, takže mám kam dať nové, tak som si dopriala rovno tri :-)

      Vymazat
  5. ked tak pozeram na vytvory suzi alebo veve, ci arvonky, premyslam aj ja, ci sa vobec do nailartu pustat:) tiez by som konecne okrem klasickeho lakovania skusila nieco nove na ozivenie, len este nemam zdobicku a dokonca ani poriadny top coat:)))) takze mas plus za odvahu a presne ako pises, kazdy raz nejak zacinal a nahodou tvoja kvetinka je mila:)a ta fialoava je krasna farba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pravda, nějak se začínat musí.:)) Ale příště si svou patlanici asi nechám pro sebe..:D Jinak samozřejmě děkuju, Bashi. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...