úterý 27. srpna 2013

Střízlivé nakupování za měsíc srpen :)


Zdravím všechny čtenářky. :)

Po posledním nezřízeném utrácení jsem se rozhodla, že je zase čas se trochu krotit a tak se měsíc srpen nesl v šetřivějším duchu. Dekorativku jsem skoro úplně vynechala a bylo to spíš o dokupování spotřebovaných věcí a i tam jsem se snažila šetřit. Možná to dnes teda nebude úplně zajímavý, ale přímo vynechat na blogu nákupy jsem nechtěla, pár věcí vás třeba bude zajímat. :)


Jako první chci zmínit produkt ze kterýho mám největší radost, možná i proto, že je to dekorativka, kterou jsem si tenhle měsíc dost odpírala. Je to novinka od Rimmel, fialová řasenka Extra Pop Lash a je teda nádherná. Řasy krásně zabalí do fialového odstínu a když to nepřeženete se stíny, tak to vypadá zajímavě a pěkně. Na očích mám bronzový pudr a jemnou linku a moc se mi to k tý fialový řasence líbí. Co vám ? :)
Řasenka se obtiskávala úplně minimálně a je hodně pigmentovaná, stačily dva nánosy. Jen se obávám, že rychle vyschne, protože konzistenci má dost hutnou na to, že je to nová řasenka. Snad chápete, jak to myslím. :)

Rimmel London Extra Pop Lash 006 Pop Purple
V akci v DM za 69.90,-Kč


Jako další jsem koupila tenhle krém pro citlivou a suchou pleť. Měla jsem vzorek, takže jsem se po Biodermě rozhodla vyzkoušet tenhle krém, který mi moc vyhovuje. Teda zatím, mám ho krátce. :)
Moc se mi líbí jeho jemná parfemace a že vážně hydratuje i přesto, že nezanechá mastný film a krásně se vstřebá. Moje přecitlivělá pleť jen tak něco nesnese, ale s tímhle krémíkem se spřátelila. :)
Navíc je mi sympatický, že je krém bez parabenů.

Garnier Moisture Match
V akci u Rossmanna za 99,-Kč


A v rámci šetření jsem sáhla v DM prvně po pleťové vodě Lirene, na kterou jsem měla slevu a neprohloupila jsem. Jednak se mi líbí to modré balení - jo uznávám, to by nemělo mít prim, ale mně se líbí. :) Taky krásně voní a působí na mě celkově dost příjemně. :) Bohužel jsem vyhodila účtenku a tak nevím už přesně za kolik jsem ji koupila, ale asi to bylo kolem 70-80Kč..




Skoro jsem to dokázala.. nekoupit si žádný lak.. omlouvá mě snad jen to, že tyhle zdobičky stály 29,-Kč/kus a že mě ty barvy hned praštily do očí. :) Při pohledu na ten červený se mi hned vybavily Vánoce a že se s ním bude dát udělat pěkný Vánoční nail art..no a co, že je srpen. :D
Jinak pořád pátrám po posledním GS Princess a taky proto jsem se, už ze zoufalství, byla podívat v Tetě, jestli se tam na mě nečekaně neusměje štěstí..neusmálo. :(

Ingrid Cosmetics 112, 142 Drogerie Teta 29,-Kč/ks


A když na mě nevyskočila z regálu Princess, pousmálo se na mě štěstí alespoň s ředidlem, který jsem neúspěšně sháněla v ostatních drogeriích. Z toho mám radost, protože mám štěstí na laky, co rekordně rychle houstnou a tímhle je problém vyřešen. :)

Ředidlo 26,-Kč drogerie Teta


Krémy na ruce se snažím střídat a nestává se mi teda moc často, že bych si 2x po sobě koupila ten samý. Tenhle je ovšem výjimkou, protože nááádherně voní. Fakt jak žvýkačka anebo bonbony.
Stál tuším něco kolem 30ti kaček.



No jo, páska. :D Tuhle jsem sháněla ( no sháněla, chtěla jsem ji dlouho, ale zas takovou snahu jsem nevyvíjela.. ), a nakonec jsem na ni narazila u Rossmanna hned u stojanu s Essence. :) Navíc ten aplikátor je moc šikovný. :)

Průhledná páska u Rossmanna 39.90,-Kč


No a posledním kousekm jsou tyhle dva balzámy na rty. Ty střídám stejně ráda jako krémy na ruce, takže i když mi nějaký vyhovuje, chci zkusit i ty ostatní. S Baleou jsem se teda sekla. Už si fakt nikdy nepořídím barvící perleťový balzám, protože prostě nehydratuje a naopak spíš vysušuje. Jako kdybych měla málo pigmentovanou světle růžovou rtěnku. Navíc má tu špatnou vlastnost, že barva zalézá do drobných rýh rtů a vypadá to otřesně. Zato olivový balzám Isana mě moc mile překvapil. Nebojte se té jedovaté barvy, rty nezabarví a hydratuje přímo úžasně. Určitě doporučuju. A plus je určitě i velmi příjemná jemná vůně. :)

Balea Perlglanz balzám cca 30,-Kč DM
Isana olivový balzám 19.90,-Kč Rossmann
No a to je vše. :) Celkem jsem se sebou spokojená za tenhle měsíc, zvládla jsem to a nakoupila jen to nejnutnější..no až na tu řasenku, která nemusela být, ale mám z ní velikou radost a ty dva zdobící laky..:)

Bylo vtipný jít do drogerie nakoupit to nejnutnější a když jsem musela procházet okolo stojanů s dekorativkou, radši jsem pořád koukala někam stranou. :D

Tak se mějte pěkně a napište jestli něco z toho, co jsem zmiňovala máte a jestli jste spokojené. :)
Páááá :)

10 komentářů:

  1. Krásně si se držela zkrátka. Ta páska tu asi taky potřebuji :) Nemám se Ti pak podívat u nás po tom Princess až budu mít po dovolené? Když jsem byla naposledy v Tetě tak tam měli dost kusů. A ředidlo už mám také z modeláže vtěší balení asi za 40 korun :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, to bys byla úplně zlatá, kdyby ses mi koukla! :) Asi není Teta jako Teta, protože v tý naší Písecký ani pořádně nevěděly dámy, co po nich chci. :D No za tu pásku jsem hrozně ráda, přesně tuhle jsem už pěkně dlouho chtěla a teď to bylo tak šikovně hned u laků.. :)

      Vymazat
  2. Jaký krém si měla předtím od Garnier? Já mám suchou a citlivou pleť a za chvíli budu muset kupovat nový...uvažuju o tom Garnier, ale taky o Mixe a jejich 10% a o Atoderm nutritive od Biodermy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předtím jsem používala Sensibio Rich - pro citlivou a problematickou pleť ( http://www.drmax-lekarna.cz/bioderma-sensibio-riche-krem-40ml.html ), ale musela jsem si na něj chvíli zvykat, protože do tý doby jsem byla zvyklá celý život na klasickou modrou Niveu a jak ten krém nebyl tolik mastný, tak mi to pleť zpočátku nepřijímala. Ale zvykla jsem si, měla jsem dvě balení toho krému a byl super. Kdyby ta cena nebyla tak přehnaná za 40ml, tak do něj jdu zase. Ale ten Garnier můžu doporučit. Sice ho používám krátce, ale pleti nevadí a už to je pro mě dostačující, protože fakt cokoli jsem po Nivee zkoušela, to mi nepříjemně stahovalo pleť a až ta Bioderma a Garnier mi pomohly. :)

      Vymazat
  3. vypada to pekne, nekdy vyzkosim :))
    Jinak, chtěla bych tě pozvat na giveaway. těším se :))
    http://happylifebyg.blogspot.cz/2013/08/mini-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. vypada to pekne, nekdy vyzkosim :))
    Jinak, chtěla bych tě pozvat na giveaway. těším se :))
    http://happylifebyg.blogspot.cz/2013/08/mini-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za tip ten krém na ruce si určitě koupím. :) http://terezasworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...