úterý 17. září 2013

Astor Quick'n go! 45 sec. č.58


Pěkné úterní ránko. :)

Už velmi zlehka a pomalinku přepínám na podzimní barvy a když jsem hledala nějakou podzimní barvičku, hned mi padl do oka tenhle kousek od Astor. No... Mám ho asi tak rok a teď jsem ho lakovala poprvé. Upřímně, sama bych si ho nejspíš nekoupila, dostala jsem ho jako dárek, ale v lahvičce i přesto na mě po kritickém pohledu celkem zapůsobil. Jenomže v lahvičce vypadá mnohem líp než ve výsledku na nehtech.

Lak kryje celkem pěkně už v první silnější vrstvě, na fotkách můžete vidět dvě vrstvy. Nevím jestli to udělal starší podlak anebo zlobí lak, ale po uschnutí se objevily bublinky a to docela hodně. Navíc lak lehce pruhuje a když se zkombinuje tohle s bublinkami, tak výsledek fakt nic moc. Nadlak jsem žádný nepřidávala. Hrozně mě totiž ten, co mám od GS rozčiluje. I po zředění sem tam udělá bublinku, začíná vláskovat, povrch laku nevyhladí a ještě celkem dlouho schne. A já, hlava děravá, vždycky zapomenu koupit nějaký nový.

Jinak když budu řešit fakt jen barvu laku, tak je to pěkná, na podzim příjemná barva, která mi hrozně připomíná barvu spadaného listí. Jinak ale celkem zklamání a jsem si na 99% jistá, že ho už nenalakuju.
Lak mě tak nudil, že šel dolů po jednom dni.








Obsah lahvičky je 8ml
Cena je něco kolem 80,-Kč

Co vy na něj ? Líbí se vám ?

Mějte se hezky. :)

8 komentářů:

  1. Ahoj Romco, barevne je celkem fajn. Už mam taky pripraveny laky v podzimních barvách co bych vám.chtěla ukázat. Buď samostatně nebo s nailartem. Jinak nadlak z drogerie mi vyhovuje ten od NYC a nebo od Sally Hansen Insta Dri a stoji kolem 100 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, Sally mi moc vyhovovala Mega Shine, jen nějak rychle houstla. Ale ten NYC už bych mohla konečně vyzkoušet. :)
      Na podzimní barvy u tebe se těšim. :)

      Vymazat
  2. Síce tento lak nemám, ale mám z neho rovnaké pocity :-) Nudná farba na nechtoch, prúžky, bublinky a ešte aj dlhé schnutie, to by som asi nerozdýchala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, schnutí patřilo k tomu nadlaku od GS. Tenhle Astor schne právě celkem dobře. Ale jinak zklamal..:/

      Vymazat
  3. mne sa tá farba páči :-D ja mám také celkom rada :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň že někomu. :D Mě prostě pohoršil ten fakt, že to u mě žádný až takový krasavec není a ještě má tu drzost bublinkovat a rýhovat! :D

      Vymazat
  4. mně u astorů vyhovuje intenzita krytí a výběr barviček♥ ale myslím, že mi některý taky dost bublinkoval, už je to delší doba, co jsem ho kupovala.. ale teď jsem si udělala zásobu laků Colorama od Maybelline, které jsou v dm zrovna ve slevě jupiii :D ♥

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astor mají super tu řadu Fashion Studio, ale jinak mě nechává celý Astor celkem chladnou. :) Maybelline jsem teď taky celkem nakupovala, ty novinky mají super! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...