čtvrtek 5. září 2013

Dermacol Neons


Dobré ráno přeju,

neonky od Dermacolu mám nachystaný už dost dlouho a snad je tedy už čas je představit, protože jejich čas už skoro pominul..:)

Já jsem vám tady už 09 Neon Poison ukazovala, ale pak jsem si řekla, že je dám všechny dohromady a s bílým podkladem, který jsem si nalakovala vždy na prsteníček. Hned je vidět ten obrovský rozdíl, kdy se z výrazné barvy stává skutečná, do očí bijící neonová barva.


02 Neon Orange

Tenhle odstín jsem si přímo zamilovala. Je to fakt pořádně šťavnatá pomerančově oranžová, ze který se mi na tohle ovoce až sbíhají sliny ( a to podotýkám, že já ovoci moc nedám, takže vidíte, co tahle barva dokáže :D ).
Bez podkladu je trochu tmavší, víc pomerančová. Tak tři vrstvy jsou potřeba, když ho chcete nosit samotný a i tak jsou trošku konce vidět.




04 Neon Magenta

Asi nejslabší odstín, dle mého názoru a vlastně se mi ani moc nelíbí. Vlastně ho ani moc za neonový nepovažuju..výrazný ano, ale neonový ? Barva mi ať s podkladem či bez něj, připadala hodně stejná a tak trochu lituju, že jsme nesáhla radši po nějakém modrém. Tahle barva je nuda. :/



09 Neon Poison

Zato tahle osvěžující světle zelená boduje. Barva zeleného jablka a k tomu neonka, ta si mě nemohla nezískat. :) Líbí se mi jak s bílým podkladem, tak i samotná, co vám ?
Jinak jsem si tentokrát nepřelakovala top coatem, protože nevím, možná je to hloupost, ale trošku mi připadalo, že ten lesk tak nějak ubírá intenzitu tý výrazný neonový barvě..



To je dnes vše, mějte pěkný den a děkuju za přečtení/shlédnutí. :)

17 komentářů:

  1. Úplne s tebou súhlasím, najkrajšia je oranžová a zelená. Aj keď pre mňa ešte o jeden bod vyhráva tá zelená, lebo tú mám radšej :-) Ja už neónky samostatne bez bielej snáď ani nelakujem, no dobre že si to takto porovnala, veľmi dobre vidieť ten rozdiel. Pekný článok! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už bych taky bez bílýho podkladu nelakovala. A děkuju, mám radost, že se ti příspěvek líbil. :)

      Vymazat
  2. Ten rozdíl bez a s bílou je fakt znát, dík za porovnání! Jinak u mě vede zelená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, jestli porovnání pomohlo. :) Zelená je super, fakt škoda jen tý červený. :/

      Vymazat
  3. Souhlasím :) s bílou to má větší šmrnc :) co Princess už jsi lakovala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně. :) Lakovala jsem včera, taky si celý den koukám na ruce a obdivuju. :D Jenom jak je světlounký, tak je na něm hrozně všechno vidět. Nevim čím to, ale něčím jsem si v práci zašpinila povrch nehtů a z toho texturovanýho to nechce dolů. :-O
      Jinak je super, příští týden o volnu ho nafotím. :)

      Vymazat
  4. rozdiel je veru viditeľný, no ja za seba vyhlasujem, že sa mi tá stredná páči :-D ok, ako neonka asi nie, lebo vážne tak nevyzerá, ako celkovo ako lak, to hej. a potom tá oranžová. neviem prečo, ale pri pohľade na jej šťavnatosť mi napadla Hubba Bubba :-D ani neviem, či je nejaká oranžová, ale nejako som pri nej zacítila tú šťavu, ktorá ide na začiatku z tých žuvačiek :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi nedělej. :D Teď mám chuť na ovocnou žvýkačku jak blázen. :D Aspoň že mám u sebe jako první pomoc jahodový pití. :)) Uvidíme jestli bude ještě někdy pro Magentu nějaký využití, protože zatím z ní pořád nejsem nadšená..

      Vymazat
  5. ahoj,

    oddnes budem určite používať biely lak ako podklad, rozdiel je dosť viditeľný...ďakujem za skvelý tip, dnes už druhý! :)

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší a moc. :) Jo a děkuju za pochvalu v komentáři u tebe na blogu, z toho mám radost, jsi hodná. :)

      Vymazat
  6. Very beautiful mani ;) I love neons colours ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ta oranžová je moc hezká. Jinak jsme tě nominovaly na Liebster Award - více infa u nás na blogu http://ultimatechic.blogspot.cz/2013/09/liebster-award.html

    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak děkuji za nominaci, já tohle vůbec neznám, tak se v týdnu do toho pustím. :)

      Vymazat
  8. dermacol laky su mi uplne nezname, ale ako tak pozeram na tu orange neonku, ta sa mi velmi paci a s tym bielym pdokladom si to dobre vymyslela. budem rada ked ceknes aj ku mne:)
    lifeparade-by-bashi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem neonkový laik, takže bych taky nevěděla, nepřečíst si to jinde. :D Oranžová se mi taky líbí nejvíc. Mrknu k tobě. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...