pátek 27. září 2013

Gabriella Salvete 109


Ahoj holky,

hlásím, že už jsem zase zamilovaná a není se co divit, protože tahle červená od GS zkrátka nemá chybu..žádnou. :)

Červených laků moc nevlastním. Ne že by mi vadily, jen to není moje úplně top oblíbená barva a málokdy mě zaujme nějaký červený lak. Když jsem se ale probírala laky ve stojanu GS, tenhle mě hned, jak jsem ho vzala do ruky oslovil. Ta krásná tmavá až rubínová červená s pěkným shimmerem musela být moje. Navíc v akci za 49.90,-, no neberte to. :)



Už jenom lakování byla radost. Lak má konzistenci tak akorát, barva krásně klouzala po nehtu, nedělal žádný lumpárny v podobě bublinek nebo lysinek a krytí ve dvou vrstvách.
Lak sám o sobě žádným extra leskem nedisponuje, takže jsem přidala jednu vrstvu top coatu.

Ve stínu se barva tváří jako temná rudá a na slunci to na vás rozbalí, jak se lak celý rozzáří.
Shimmer je teda zase nejvíc viditelný v lahvičce, ale řekla bych, že mu to z krásy neubralo. :)

Takže teď fotky. Musela jsem ho fotit 2x, protože jsem holka šikovná a nechtěně jsem si smazala celou složku s fotkami a to nejen blogu. :/ Lak byl nošený tři dny a takhle vypadal ten třetí den. 




Lak má obvyklých 11ml a v akci u Rossmanna vyšel na 49.90,-Kč

Tak a co vy a červená ? Jaký je váš oblíbený odstín ?

Přeju pěkný den.

16 komentářů:

  1. Takový hezký vánoční lak :))
    Jen mě fascinuje, jak se my holky, vždycky obhajujeme: Když on byl v akci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To jo viď. No ale já to zas přeháněla jak blázen, tenhle měsíc. Co jsem dělala příspěvek o nákupech, tak jsem byla přesvědčená, že už končim..jenomže pak jsem byla zase ve městě a u Rossmanna měly teda GS v akci a pak tam měli ty nový texturovaný laky od Rimmel...tak se mi tři Space dust už hřejí doma..tady mě už ale neobhájí nic. :D

      Vymazat
  2. Aj ked je 109 moj vianocny lak a mam ho za to velmi rada, moja oblubena cervena je asi Ruby Pumps od Chiny Glaze, to je podla mna must-have co sa tyka cervenych lakov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spojitost s vánoci mě vůbec nenapadla, ale jak to holky zmiňujete, tak je to fakt taková vánoční červená. :) Souhlasím, Ruby Pumps je nádherný lak. :)

      Vymazat
  3. No právě neber to, když je v akci :D líbí se mi a to na něj koukám jen přes mobil a co až přijdu domů a kouknu na velký fotky? :-) já včera zase taky přitáhla lak, který byl v akci a to jsem se chvalila, když jsem měla v ruce ten piskovy lak od Rimmelu a pěkně ho vrátila zpátky. Jdu domů z práce a bum ho zase o jeden flakonek navíc :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nejsme holky šikovný ??? :D :D Tyjo já měla co dělat, abych si nevzala všechny ty Space Dust..:D Smutně jsem držela v ruce tři podle mě nejhezčí laky z kolekce a smutně koukala po těch zbývajících dalších třech, že snad na mě počkají do dalšího měsíce. :))) Bylo by pěkný mít jednu celou kolekci.

      Vymazat
  4. Tak lak mě výjimečně neočaroval, ale... velká účast, soucítím s tebou! :( Co všechno se ti smazalo? A vrátit to nejde? :'(
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, v podstatě všechny fotky mejch hafanů, všechno od začátku blogu..zkrátka úplně všechny fotky. Naštěstí co jsem chystala na blog, jsem už měla v konceptu, až teda na tenhle lak. Ale to by mě ani tolik nemrzelo, spíš ty fotky psů mě mrzí nejvíc. Ale tak naštěstí něco mám v telefonu, na Fb, takže to asi dám zase nějak do kupy. Jestli to jde vrátit zpátky vůbec netušim, ale asi by se to dalo vytáhnout odněkud z hlubin pc..no na to zase nevim jak. :) A děkuju za účast, ono to fakt dost zamrzí..:/

      Vymazat
    2. Určitě to zkus, nějakej kámoš-ajťák se v tvým okolí určitě najde a pomůže vylovit:) Jo, fotky, ty mrzí vždycky nejvíc. Záloh není nikdy dost, kiksnout může cokoliv a klidně i v jednu chvílí vícero :-/

      Vymazat
    3. Já tomu právě vůbec nerozumim..nějaký zálohování a podobný "ování" jde mimo mě..:)) ale zkusím se poptat.

      Vymazat
  5. těch smazaných fotek je mi líto:( jednou jsem takhle přišla o fotky z dovolené a od té doby si skoro všechno vyvolávám♥ ale lak je naprosto parádní a vydržel tedy dost dlouho!:)♥

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Petruš, fotky z dovolený, to teda už fakt zabolí. Taky jsem už nad tím vyvoláváním přemýšlela..:) Lak je super. :)

      Vymazat
  6. Já bych taky chtěla takové pěkné nehty:-)

    Ráda bych tě pozvala ke mně do soutěže o bio kosmetiku Lush:-)

    http://havlikovakarolina.blogspot.cz/2013/09/giveaway-o-balicek-lush.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu. :) Nehty se mi kdysi zlepšily až poté, co jsem začala hodně lakovat..:)

      Vymazat
    2. Ha, další taková! :) Důkaz, že nejsem blázen. Jak nelakuju, jdou mý nehty do kytek, zatímco imrvére nalakovaný jsou schopný i trochu povyrůst a udržet si tvar a netřepit se... :)
      Verunka

      Vymazat
    3. No je to přesně tak. :D Ještě před pár lety mi nehty nevyrostly, byly skoro průhledný a tenký jak papír a pak, co jsem začala ujíždět na lacích a lakovala několikrát do týdne, tak teprve začly růst a rapidně zesílily. :) Jen palce praskají dál, ani nestačí vyrůst..na ty nevím co by platilo.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...