pondělí 23. září 2013

Maybelline Polka Dots 197


Pěkný začátek týdne přeji. :)

Jako druhý v pořadí z kolekce Polka Dots od Maybelline jsem vybrala č. 197, což jsou černé a bílé hexagonky v čirém laku. Přijde mi hodně fajn, že si tím můžete vytvořit vždy úplně jiný vzhled, protože každou mani tahle 197-ka krásně spestří. :)

Barevný podklad pod tenhle lak jsem si vybrala Astor Fashion Studio - Lily of the valley.
A aby to vypadalo ještě zajímavěji, tak jsem si udělala na nehtech gradient, smícháním modrého Astor s bílým GS. A musím se pochválit, hrozně se mi výsledek zalíbil ! :D

Na nehty jsem nalakovala jednu vrstvu a navrch ještě top coat od GS, díky kterýmu to celý schlo celou věčnost.

No a protože už není moc co říct k tomuhle kousku, tady jsou fotky.






Obsah lahvičky je 7ml a cena v DM 39.90,-

Mějte pěkný a úspěšný den. :-*

23 komentářů:

  1. Gradient je moc pěkný! :)) A Polka dots se mi taky líbí, zrovna tenhle mi příjde jako super náhrada za L'oreal Confetti, který se sem nedostal. Celkově jsem ráda, že se k nám dostaly z Polka dots kolekce aspoň ty tři odstíny, i když bych strašně chtěla zrovna ten modrý... :D :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych uvítala, kdyby se k nám dostalo více odstínů, docela na nás šetřili, co..:D A moc děkuju Niky. :)

      Vymazat
  2. obvykle tyto grandienty (každý nehet jiný) moc nemusím, ale tento tvůj vypadá skvěle:) tento nový efekťáček jsem si taky pořídila, tak už se těším, až ho budu moci s něčím dát dokupy:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju ti. :) On bude vypadat skvěle snad na všem. Když jsem přemýšlela nad barevným základem, tak by se mi docela líbila i fialová varianta gradientu. :)

      Vymazat
  3. Moc pěkný :) Ten gradient (nebo ombre? :D už zas nevím :D) se ti vážně povedl a polka to krásně oživila :) Zajímala by mi ta praktická část - jak si to míchala? Na alobalu? Neschne to moc rychle? To mě nikdy nenapadlo to takhle zesvětlovat :) Už se na tenhle gradient chystám taky dlouho, ale vždy jsem spíš přemýšlela nad vícero lakama - např. fialová různě tmavá/světlá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si pořád nejsem jistá a zaváhala jsem při psaní, zda gradient či ombre.. :D Jinak děkuju moc, Hanko. Laky jsem míchala na papíře, ale alobal by byl určitě lepší, protože do papíru se lak rychle vsákne a pak to právě schne, ale zase ne tak rychle, abys nestihla, co potřebuješ. Jinak normálka. Kápla jsem modrý lak a podle toho, jak moc jsem ho chtěla zesvětlit, jsem pak přidávala kapku bílého laku. Míchám je normálně štětečkem z laku, který zesvětluju. Pak ho stačí očisti odlakovačem, když jsem u konce. Tohle zesvětlování/ztmavování mě hrozně baví, protože z jednoho laku můžeš mít rázem třeba pět různých barev. :) Nad fialovou variantou jsem přemýšlela taky, ta by vypadala hodně dobře. :)

      Vymazat
    2. Děkuju za vyčerpávající vysvětlení :) Pro někoho možná zbytečné, ale já to mám tak ráda - pěkně podrobně (jako) blbečkovi :D

      Vymazat
    3. Já neumim nic vysvětlit jednoduše. :D Proces zesvětlování ti stejně asi i beze mě byl jasnej. :))

      Vymazat
  4. Vypadá to moc hezky :)) Sama ještě nevím, na kterých lacích lak vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přemýšlela nad fialovou a teď mi napadá ještě tyrkys/mint. :) A děkuju Nikol. :)

      Vymazat
    2. Mě napadla jen ostře růžová a světle žlutá :D

      Vymazat
    3. Ono ve výsledku mu to bude slušet skoro na všem. :)

      Vymazat
  5. Nádhera tenhle bych chtěla, u nas samozřejmě jsem ho nevidela :( S kombinaci s modrou to vypada bajecne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám se ti po něm podívat Hani ? Dnes jdu do města, tak můžu mrknout, jestli chceš. :)

      Vymazat
    2. Díky Romčo za nabídku já to zkusím třeba u nas. za týden :) a kdyz ho nebudou mit tak aspon nic neutratim :DDD

      Vymazat
  6. krásné lakování! Colorama to opravdu krásně oživila a ozvláštnila. :-) mě se povedlo sehnat jenom ten zelený :-/ po tomto a růžovém dál marně pátrám a smutním :-( mě se tak honilo hlavou, na jaký lak bych lakovala, kdyby se mi ho ovšem povedlo sehnat, a dobrala jsem se k šedému podkladu. na modrém ale vypadá mnohem líp!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju. :) Souhlasím, povedla se jim a moc. Jiťu, když bys chtěla, tak nabídka platí i pro tebe, někdy v týdnu půjdu zas do města a můžu se podívat. Tak klidně napiš, když budeš chtít. :)

      Vymazat
    2. No nemáš za co, je to pravda! :-) Kdyby jsi tu cestu do města měla, a tento a ten růžový u vás měli, tak bych ti byla do nekonečna vděčná, kdyby jsi mi je vzala. :-* U nás mám už prolezlé všechno a nikde nic. :-( Ale naschvál kvůli nim nikde nelítej ;-)

      Vymazat
    3. Fajn, tak já se mrknu a když je budou mít, tak ti je vezmu. :) Stejně ještě do města budu potřebovat, takže to není problém. :)

      Vymazat
  7. Jsi fakt šikovná, ty odstupňované odstíny se mi líbí moc! A kombinace s puntíčky super. Mám podobně (vlastně stejně?) puntíkatý jeden indie lak a jako efekťák skvělý, potíž je v tom, že neuvěřitelně dlouho schne a je celkem hustý. Musím ho zkusit s nějakým urychlovačem schnutí. A taky ho dávám nejraději na krémové zelené a modré laky.
    Fakt povedený, normálně to vycuká koutky úst nahoru :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, moc děkuju, mám fakt radost, že se líbí a moc mě potěšila pochvala. :) Já ti rozhodně doporučuju Turbo dry top coat od NYC, který mi zase doporučila Hanka a jsem s ním moc spokojená! Opravdu schnutí rapidně urychluje a navíc zanechává překrásný lesk. Určitě ho znáš.
      Poslední věta zase zvedla koutky úst mě, děkuju ještě jednou. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...