pátek 27. června 2014

Essence Nail art special effect topper!, 19 Bird of paradise



Ahoj všem :)

Pro pár z vás bude možná překvapením, že tu vidíte tenhle typ laku, protože jsem se už párkrát zmiňovala, že tyhle nitkové laky nepatří zrovna k mým oblíbencům. Jenomže pak jsem přesně tenhle "nitkáč" viděla u Aknelky z blogu Kozmetické vychytávky a stalo se to, že se mi děsně zalíbil a musela ho mít. :)

Mohla za to asi hodně i kombinace, kterou Aknelka zvolila - a kterou jsem se i já nakonec tak trochu inspirovala. 



Že ho budu chtít vyzkoušet hlavně na béžový podklad ( v tomto případě Miss Sporty 031 ), jsem věděla hned. Modrá už tak úplně v plánu nebyla a nevím, zda mě k jejímu výběru ponoukl barevně vyvedený nápis na uzávěru laku, každopádně z kombinace jsem měla radost ať už tak, či onak. Ona to ta modrá tak pěkně rozrazila a vnesla do toho takovou něžnost ( určitě to bude moje oblíbená kombinace, na kterou v případě tohoto laku ráda opět sáhnu - což se už i stalo, protože teď mi tohle kombo zdobí nožky :-). Miminkovsky modrá - nebo baby blue, chcete-li, je od značky NYC odstín 325 Raindrop, o kterém jsem tu před nedávnem psala v hromadném příspěvku NYC

K samotnému laku toho není moc co říct. Tekutina je čirá a plná drobounkých nitek ve světle zelené, žluté, bílé a světloučce růžové barvě. Není nijak příliš hustý, což mě mile překvapilo, protože jsem očekávala spíš lepivější a hustější konzistenci. To znamená, že i nanášení laku je naprosto v pořádku a snadno si můžete korigovat četnost nitek. Hezky se rozprostírají a to se ani nemusíte nijak zvlášť snažit. Opět jsem se obávala ( a zcela zbytečně ), že se nitky budou nabalovat jedna přes druhou a tím pádem vytvoří holá místa x nahuštěná. Nic z toho se však nedělo a můj spokojený výraz by mohl mluvit za vše, kdybyste ho mohly vidět. :D 








Tak to by byla první varianta - modro-béžová, která na mě působí až takovým uklidňujícím a relaxačním dojmem. :)) Protože jde ale o efektový lak, chtěla jsem vám ukázat, jak se bude tvářit na dalším odstínu a k tomu jsem si vybrala borůvkovo-růžovou barvu od Barry M. Jedná se o odstín Berry Ice Cream o kterém jsem vám tu ve středu psala.

Takže jsem jenom odlakovala nehty s béžovým nátěrem a šla lakovat Barry M. Chvíli jsem si pohrávala s myšlenkou, že sundám i tu modrou a místo ní nalakuju nehet bílým lakem, ale nakonec jsem to nechala tak. 

A jak mu to tedy slušelo v tomhle případě ? Řekla bych, že o moc nezaostává před předchozí variantou. :)










Cena laku byla tuším 54.90,- a sehnat jej můžete ještě v takové růžové variantě, která se mi ale osobně moc nelíbila.

Všechny nehty jsem přetřela jednou slabší vrstvou Bird of paradise + top coat.

Jaké barevné kombinace s tímto lakem vytváříte, pokud jej máte ? :)
A líbí se vám má modro-béžová a růžovo-béžová kombinace ? 

Přeju vám hezký den. 

25 komentářů:

  1. Líbí se mi varianta s tím lakem od Barry M protože je to na něm více vidět. Nitkový lak nemám žádný a asi to tak zatím zůstane, do té doby než se mi nějaký zalíbí, přeji hezký vkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já zatím neplánuju pořizovat další. Myslím, že s tímhle si vyhraju ještě mockrát. :D Děkuju Hani, i tobě krásný víkend :)

      Vymazat
  2. Vypadá to moc hezky. Mě se tyto nitkové laky líbí, ale ještě jsem se nedostala k tomu si nějaký pořídit. Ale když ho teď vidím, tak je mi jasné, že musí být můj. Líbí se mi obě varianty, ale více asi na té béžové. A s tou modrou to je vážně nádhera.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Radu. :) Doufám, že si s ním užiješ spoustu zábavy a zajímavých kombinací ! :)

      Vymazat
  3. mě ty nitkové laky nikdy nějak zvlášť nezaujaly, a už vůbec ne natolik, abych nějaký musela mít. Ale když vidím u Tebe tu kombinaci s béžovou a modrou, na chvilku jsem o něm začala uvažovat. Třeba mi taky jednou přibude do sbírky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se těšit na fotky, až se tak jednou stane a zabydlí se u Tebe :)

      Vymazat
  4. To vypadá fantasticky :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Velice zajímavé, ale více jak Topper mě zaujaly nehty jako takové, jejich úprava i samotné nalakování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se, i když by to chtělo ještě zlepšit, když se dívám na ty detailnější fotky. :))

      Vymazat
  6. obe kombinácie sú pekné, tá druhá vďaka fialkovému možno o niečo viac

    OdpovědětVymazat
  7. Ten povrchovy je krasny, ale odlakovavat ho musi byt porod :D Ja jsem ted podlehla matnym lakum a zrovna prestali delat ty zmatnijici efekty od Miss Sporty a Essence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebylo to zase tak strašný. :)) No já už mám zmatňujícího top coat od Miss Sporty úplně na dně a to jsem teda zvědavá, kde budu shánět další. :/

      Vymazat
  8. Krásne krásne :))) veľmi sa mi to páči :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  9. jů, tak ten jsem ještě v obchodě neviděla, ale musím ho mít!

    OdpovědětVymazat
  10. Jeej, to je taký fajn pocit, že som niekoho k niečomu inšpirovala a on sa z toho teší :) Ďakujem a zároveň musím priznať, že si práve inšpirovala ty mňa, znova tento nitkáčik vytiahnuť a natrieť si ho na niektorý z nude lakov. Tak sa mi páči asi najviac. Ja som ho ešte skúšala na svetlunko zelený a to je tiež pekná kombinácia, podobne ako u teba s modrým láčikom. Je príjemné nechať sa takto inšpirovať. Papa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já děkuju, protože nevidět ho u tebe, tak ho nemám a to by mi přišlo líto, když už jsem se s ním takhle seznámila. :)) A ještě jednou děkuju i za tip, protože světle zelená mě nějak nenapadla, ale už teď vím, že si ho na ní brzy zkusím. :D

      Vymazat
  11. Máš to krásně sladěné a zkombinované, samozřejmě u mě vede více ta růžová :D Akorát já na ty nitky asi fakt nikdy nebudu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další už taky neplánuju, tenhle mi bohatě vystačí. :D Děkuju :)

      Vymazat
  12. Škoda, že sa tento lak už nevyrába. Nedá sa zohnať :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...