neděle 15. září 2013

Maybelline New York ColoRama Polka Dots č.201


Pěknou neděli :)

Určitě jste si už taky všimly novinky od Maybelline Polka Dots. K nám zamířily tři odstíny ( celkem jich je tuším pět ). Celá kolekce laků je tvořena z černých a bílých hexagonků s menšími stejně barevnými částečkami. Barvy, co jsou u nás k dostání jsou 197 - čirá tekutina s hexagony, 200 - taková jakoby modro-zelená brčálková barva a 201 růžovo-vínová, kterou vám dnes chci ukázat.

201 má v základu růžovo-vínovou barvu, takovou trochu jogurtovou. Při lakování by stačily i dvě vrstvy, ale protože hexagonky si vesele žijí svým vlastním životem a utíkají kam se zachce jim a ne tam, kde je chcete mít vy, dala jsem vrstvy tři už jen čistě pro srovnání. Jakmile totiž budete štětečkem šmejdit sem a tam a snažit se je trochu usměrnit, lak už začíná schnout a vy si ho tím nakrabatíte a ve výsledku je to v další vrstvě vidět a nakonec je to až zbytečně moc hrbolatý. Pak se mi hůř dostávalo ke krajům nehtů, protože mi v tom prostě ty všemožné částečky bránily a ve druhé vrstvě to už bylo bez šance. Na fotkách to tolik poznat není, ale naživo už jo. No ale to jsou zkrátka glitrové laky a samozřejmě jsem počítala s tím, že lakování až tak hladce neproběhne. :) 
Výsledek ovšem za to stojí, protože je to zajímavý lak a jsem ráda, že je konečně něco takovýho v našich drogérkách k dostání. Určitě bych nepohrdla širší škálou barev, co vy ? 









Obsah lahvičky 7ml
Doba spotřeby 24 měsíců
Běžná cena 64.90,- v DM v akci za 39.90,-

Takže to byla dnes 201-ka a postupně přidám a i zbylé dva odstíny. 

Líbí se vám novinka a která barva nejvíc ? :)

Mějte fajn den. 

25 komentářů:

  1. Nooo, moc pěkný. Hned jak mi přejde odpor ke glittrovým lakům (miluju to odlakování :D), tak ho musím taky nahodit :) A koukám, že i růžový odstín je pěkný chlupolap :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jo. :D Já jsem to moc nevnímala, ale jsou tam. :)) Teď se mi do těch glitrových laků taky už moc nechce, ale včera jsem koupila v DM ještě jednu novinku od Maybelline, dva matný laky, tak dnes budu fotit. :)

      Vymazat
    2. Matný jo??? Ty jsem asi nějako přehlídla...

      Vymazat
    3. Jo, jmenují se Vintage Leather a mají v sobě takový maličký kousky, jakoby šupinky, ale ty jsou skoro neviditelný. Narazila jsem na červený a takový jakoby hnědo šedý.

      Vymazat
    4. Áááá ty jsemm dneska viděla a říkala si, proč tam jsou vybraný jen tyhle dva odstíny a oni jsou matný. achjo... Vědět to, tak ten černobílý Polka Dot nejel chudinka domů sám :D

      Vymazat
    5. :D Jak jsou pěkný, tak maj ale příšernou výdrž. A to když už řeknu já, tak na tom fakt něco bude. :)) V sobotu večer jsem jeden Vintage lakovala a už v neděli odpo jsem měla kousek odlouplý a dneska se už loupal po větších kouskách v růžcích.

      Vymazat
    6. Nojo ty matný jsou na výdrž mrcha :/ Hmm tak to si to ještě rozmyslím :D

      Vymazat
  2. mne sa to veľmi páči a určite sa po nich pozriem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, že se sem do drogerií konečně dostalo něco takovýho. :)

      Vymazat
  3. Zajímavý kousek :) budu muset zase zkoušet samoléčení :DDD docela mě láká aspoň jedna barvička. U Cácorky se mi líbil ten zelený a i tento je barevně fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bych se nedokázala rozhodnout. :) On i ten černý je super a dokáže ozvláštnit manikúru úplně úžasně. :) Aspoň, že jsou v akci. :D Jako taky jsem si říkala, že se i tenhle měsíc budu držet, ale nějak mi to nevyšlo. :))

      Vymazat
  4. nooo, aj tento je krásny. uvidím, ako u nás pochodím, keď pôjdem na nákup, či ich máme aj my už v drogérkach alebo nie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jo, u tebe se vždycky těším na pokoukání. :)

      Vymazat
  5. tak tento se mi líbí stejně jako ten zelený, a to normálně na růžovou moc nejsem. snad na ně taky ještě natrefím. ono to mordování s glitrovými laky občas stojí za to, když je na nehtech pak tak krásný výsledek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se těšim na lakování toho jakoby černýho, jak je v čirým laku, ten se bude zajímavě kombinovat. :) No a myslim, že je seženeš bez problému. :)

      Vymazat
  6. No to je fešááák! Připomíná mi Jolly Jewels č. 116 :-). Jen co ho někde uvidím, tak se na něj vrhnu!

    OdpovědětVymazat
  7. jee ten vyšel krásně!♥ koukala jsem na něj před pár dny v D&M a docela se mi líbil i ten nazelenalý :)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ten zelený má taky něco do sebe. :) Ráda bych ho přidala na blog ještě tenhle týden, tak uvidíme jestli se zadaří. :) A u Cácorky je právě k vidění ten zelený, tak můžeš mrknout na něj u ní. http://cacorka205.blogspot.cz/2013/09/maybelline-colorama-polka-dots-200.html
      A moc děkuju. :)

      Vymazat
  8. Hezký, já mám ten zelený a jestli se nezblázním u odlakovávání, asi si pořídím i tento.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zelený je super, nedávno jsem ho lakovala. Přiznám se, že já ho sloupávám..když máš dvě vrstvy toho laku a ještě jednu vrstvu nadlaku, tak to jde docela dobře. :)

      Vymazat
  9. Asi fakt oblíbená kolekce, protože v místním DMku byl k mání jen zelený, na fialovou nebo čirou nebo jiné barvičky jsem ještě nenarazila. Líbí, moc moc líbí :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna se jdu dneska podívat jestli ještě seženu ten čirý a růžový, protože u nás jich bylo dost. Jinak tohle je hodně povedený kousek, ten se povedl. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...