středa 1. ledna 2014

Co přinesl Ježíšek ?? :)


Ahojky všem. :)

Původně jsem chtěla jako první příspěvek roku uvést tu avizovanou sbírku laků, ale nakonec to bude jinak. S tímhle článkem jsem vlastně úplně nepočítala, ale najednou jsem si vše tak nějak nafotila a řekla si, že sama články tohoto druhu ráda čtu, tak proč ho nenapsat. Vím ale, že o článek s aktuální sbírkou laků je zájem, takže hned ten příští bude věnován právě jí. :)

Takže koho zajímá, co mi Ježíšek nadělil, nechť čte dál. :)

Remington S 9500 Pearl
Remington S 9500 Pearl
Žehličku jsem měla už hrooozně dlouho vybranou, ale když nakupujete pořád kvanta laků a kosmetiky, tak pak většinou už nezbudou finance na to, co doopravdy potřebujete. :D Takže proč si o ni neříct na Vánoce ? Je super, mám z ní obrovskou radost a navíc balení obsahuje šikovnou taštičku sloužící jako obal na žehličku, co vypadá skoro jak elegantní psaníčko. :))

Náušnice River Island a náhrdelník


Zlatých doplňků mám pramálo a tudíž jsem se zaradovala, když jsem si rozbalila tyhle roztomilý náušničky a náhrdelník. :)



Stephen King - Lunapark


Jako správná fanynka mistra hororu a hrůzy, nemůžu samozřejmě existovat bez jeho nejnovější knihy ! :)

Diář a nálepky na nehty



Design toho diáře jsem si zamilovala. A z nálepek mám fakt radost. :)) Zjistím, kdy je den svatého Patrika a určitě je využiju. :D

Láčky a pudr



Kdo mě sleduje na Facebooku, ten ví, že láčky jsem dostala na Vánoce od Cácorky. Pudr jsem si vybrala sama, protože už jsem ho potřebovala.

Ořechy v medu a peněženka 



Tak sladkou pochoutku jsem darovala dál, protože medík nerada a navíc 2x darované přináší štěstí, no ne ? :) Peněženku Tchibo jsem si ale už nechala, protože novou jsem celkem potřebovala a tahle je prostornější.

Yves Rocher řasenka a černý náhrdelník


Yves Rocher - Sexy Pulp
Řasenka je výborná, už ji mám vyzkoušenou a je to má první od YR. Náhrdelník je spíš mamky, ale my si věci půjčujeme. :P :)

Manufaktura



Sprchový gel s vůní grepu a pomeranče voní naprosto božsky a šampon jakbysmet.

Yves Rocher



A samý voňavý věcičky od YR. Tělová mléka s vůní ostružin a kokosu, šumivá tableta do koupele vanilka a mýdlo s vůní vanilky.


Kakako s pomerančem - sprchový gel a krém na ruce a orientální sprchový olej.

To by bylo ode mě vše. :) Jak jste trávily Silvestr ? Já byla doma, ale nijak mi to nevadilo. Na bujarý oslavy ku příchodu Novýho roku jsem nikdy moc nebyla. :) Tak se mějte krásně ! :)

4 komentáře:

  1. Krásný dárečky už bych taky měla něco vyzkoušet od pana Rochera :) a na update lakové sbírky se už moc těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) Rochera vždycky dostanu k narozeninám nebo takhle na Vánoce, což jsem ráda, protože u nás samozřejmě nikde k dostání není, takže bych se k němu taky jen tak nedostala. :) Aspoň, že máme ve městě obchod s belgickou čokoládou, kde zároveň prodávají věci z Manufaktury, takže taková náhražka. :)) A update bude možná už zítra, protože jak se znám, tak to dýl nevydržím. :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...