neděle 2. března 2014

China Glaze - Your Present Required


Ahojky :)

Dalším kouskem, který vám chci ukázat je Your Present Required. Jedná se o glittrový lak v čiré tekutině. 
Najdete v něm maličký bílý tečky, menší hexagonky ve zlaté, bílé, modré, vínovo-růžové a velké bílé hexagony, kterých je ale v laku jen pomálu. A co to znamená, když je v jednom laku napresováno tolik glittrů ? :)) Ano, že se špatně lakuje a je hustší. V podstatě po každém namočení štětečku a nalakování jednoho nehtu je nutný lak trochu protřepat, aby štěteček nenabíral takový šílený kvanta glittrů. Úplně bohatě stačí jedna vrstvička, spíš je problém v rozmístění, aby na nehtech nezůstávala poloprázdná místa, protože poslušně se tenhle kousek moc nechová. Já to občas úplně nevychytala a těch glittrů měla víc, než jsem chtěla. No ale i přesto, že manipulace s ním je složitější, jsem za něj moc ráda. Podle mě je to strašně pěkný kousek a slušelo mu to jak na béžovém podkladu, tak i na bílém. 

Jinak láček pochází z vánoční kolekce HoliGlaze, ve které je 12 různých odstínů, převážně třpytivých krasavců. :)

Lak jsem zkoušela na béžový a bílý lak a tady máte fotky :)

















Určitě by s ním dobře vypadala nějaká sandwich mani. :)
Tak to je ode mě dneska všechno. Lak na modeláži ještě pořád můžete koupit a to za hezkých 99,-kč :)
Mějte se fajn.

21 komentářů:

  1. hmm, tak takhle napěchovaný lak, co se glitrů týče, jsem už hoodně dlouho neviděla :) ale je to krasavec, sluší mu to na obou podkladech:) ale vůbec nejvíc se mi líbí na tom bílém, jak jsi ho dala jen k jednomu okraji nehty, to vypadá perfektně!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, glittrů má v sobě víc než dost. :)) Děkuju Luci. :)

      Vymazat
  2. To je fešák, líbí se mi na obou barvách jak bílé tak béžové :) rozhodně je to pěkné oživení samostatné barvy. Moc se mi líbí jak si na malíčku a prsteníčku udělala jen ten oblouček, fajn nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to viděla u jedný ruský blogerky, konkrétně tady : http://allanails.blogspot.cz/2014/02/dance-legend-glory-star-15-lizard-skin.html a hrozně se mi to líbilo. :)

      Vymazat
  3. Tak ten je skvělý! moc se mi líbí na tom béžovém podkladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych ho docela ráda zkusila na nějakou světloučkou růžovou, ale zjišťuju, že takovou, co bych si představovala asi nemám. :))

      Vymazat
  4. Krásné, třpytkáče já můžu :D :D Líbí se mi obě verze, barevné třpytky přes bílou vypadají suprově, je to takové veselé :)) A přes béžovou zas vyniknou i ty bílé částečky, takže to vypadá zase trochu jinak :) Zkusila bych ho i přes tmavý lak *-* no každopádně vypadat skvěle bude asi přes jakýkoliv odstín :D Je fakt nádherný <3
    A to oživení s glitrama jen v obloučku je parádní!!! Strašně se mi to líbí!! Jak tvoje, tak i ruské slečny :D Viděla jsem to s různým zdobením, nail artem, ale ještě nikdy takhle s třpytivým lakem.... a jsem z toho nadšená teda, vypadá to úžasně, je to efektní, krásně to oživí celý vzhled... *-* Musím vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkala jsem si, že ho na bílou picnu, pač by mohly líp vyniknout barvy glittrů a na tu bílý už nějak zapomněla. :D Respektive na ty drobounký, protože těch mega velkejch se na nehet moc nedostane. Určitě ještě časem vyzkoušim více variant a zrovna jak jsem výše psala, ráda bych zkusila na růžovou, ale budu se muset po nějaký poohlídnout, protože mi přijde, že mám jen tmavší odstíny..:/ Jsem ráda, že se líbí Niky, trochu jsem se obávala, jak to s tím obloučkem dopadne. :))

      Vymazat
  5. Pěknééé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. taky jsem si ho na Modeláži pořídila. za tu cenu, nekup ho! :-D sice se snažím takovéto glitráče už moc nekupovat, protože mi přijde, že jich mám doma víc než dost a ve výsledku je zase tak často nenosím, právě kvůli jejich horšímu lakování a ještě horšímu odlakování. tomuto kousku ale odolat nešlo, přijde mi totiž docela odlišný, nejvíc asi kvůli obsahu bílých hexagonků. sluší ti moc, jak na bílém laku, tak na tom béžovém. budu s ním taky muset něco vymyslet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, je to parádník, navíc fakt za takovou cenu. :)) Jinak takhle nadupaný glittrový lak jsem asi neměla, tohle se nikdy neztratí. :) Už se těšim, co nám s ním předvedeš. :)

      Vymazat
  7. Na tej bielej ma teda úplne dostal, krása :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teeeda, na té bíle to vypadá úžasně a ještě jak to máš do těch obloučků... super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc ! :) Mám radost, že se ti to líbí Hani. :)

      Vymazat
  9. na tej bielej vyzerá famózne.a páči sa mi ten nápad s trblietkami do oblúčika

    OdpovědětVymazat
  10. teraz som si všimla, že v podstate niečo podobné napísala aj Hanka nado mnou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to znamená jediné - něco na tom asi teda bude. :D Moc děkuju Suzi, asi ( určitě :-) ), by mě to nenapadlo nezahlídnout to u tý holčiny na blogu. :)

      Vymazat
  11. páči sa mi ako si ho aplikovala na tom bielom na boky, úplne krásny efekt to robi!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, děkuju ti :) Až jsem na něj dostala chuť, jak na něj teď koukám. :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...