čtvrtek 20. března 2014

Další povedená dvojice : Diva Pink & Blush Over Hue ♥


Zdravím vás holky,

musím říct, že tihle dva krasavci mi k sobě pasují, jako noční obloha s hvězdami. Vlastně tři, když započtu podklad pod Sally, kterým je můj oblíbenec Chilled Lilac. Přiznávám bez mučení, že se sama nad touhle kombinací rozplývám blahem. :D A vznikla vlastně úplně neplánovaně. Odstín Diva Pink od Max Factor jsem vyhrála u Hanky. Protože tyhle miniláčky jsou mi fakt hodně sympatický, netrvalo moc dlouho a už jsem ho lakovala. Tohle je tak strašně příjemná barvička. Takový teplejší odstín fuchsiové s vínovou, který snad musí slušet úplně každýmu. V lahvičce je k vidění ještě zlatavý shimmer, ten se ale na nehty nedostal. Kryje ve dvou vrstvách, ale dala jsem tři, protože pak je opravdu krásně sytá. Stala se mi ale nemilá věc. Hned po nalakování jsem dala jednu vrstvu top coatu a šla fotit. Potom asi do hodinky odešla na nákup a zřejmě během tý doby se mi s nehty událo to, že vypadají jak kdyby se mi na ně něco obtisklo. No a toho jsem si všimla až po nafocení laku s druhým MF a SH. Snad mi to prominete, fotila jsem v neděli a zas bych se celý týden k tomu nedostala..takže normálně bych to předělala, ale podmínky mi to momentálně nedovolovaly. 

Nafocený mám samotný MF a pak i společně se Sally, se kterou odstín odpovídá nejvíc.

12 Diva Pink







590 Blush Over Hue

Učaroval mi na první pohled. Volal z regálu v DM " Vem si mě ! Zažijeme společně spoustu krásných chvil ! " :D Jo fakt, už mě o tom přesvědčuje, kdy dělá společnost slečně Pink a můžu za ně říct, že si velmi dobře rozumí. :)

Myslím, že naprosto pochopíte, že jsem mu odolat zkrátka nemohla ( ani za plnou cenu 199,-kč ), protože v lahvičce se v čirém laku ukrývají hexagonky ve starorůžové barvě a spoustu maličkých holografických třpytek. Zatím jsem ho v akci na sluníčku nenafotila, ale už se vážně těším, až se tak stane, protože to bude velkolepý představení ! V DM už měli i červený třpytkový a červeno-modrý, ale mně se tyhle dva kousky vůbec nezalíbily ( což aspoň ocení finance ), a poprvý jsem tak porušila svoje pravidlo - SH kupovat jen, když je na ni akce, anebo kupon. 
















Nehty jsem si užívala dva dny. Potom se MF začal malinko olupovat na nehtech levý ruky.

A jaký lak naposledy zapůsobil na vás oním sednutím si na... ? :)

Mějte fajnový den !

32 komentářů:

  1. Moc krásné, tvé lakování mám obzvlášť ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásně jsi je zkombinovala :) a Diva Pink Ti sluší :) jsem ráda, že se láček líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbí a moc, Hani. :) Děkuju za pochvalu :)

      Vymazat
    2. Jak tak pořád koukám na ten SH, tak na něj dostávám větší a větší chuť huš! Ted se k lakování asi moc nedostanu s tím malým torpédem :)

      Vymazat
    3. No vidíš, tak třeba na něj někdy dojde. :) Haha, torpédo zaměstnává až až, co :D

      Vymazat
  3. Krásná kombinace a hlavně nádherné fotky ... fakt profi ...

    OdpovědětVymazat
  4. Opět krása! Ty fotky máš fakt boží :)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. tak tohle je opravdu velmi povedené :-) a to obtiskávání si asi zažije každý, takže není ani co promíjet. Fotky a laky jsou totiž i s tímto skvostné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se líbí i tak Leni.
      :) Děkuju ! :)

      Vymazat
  6. Práve som sa zamilovala do Chilled Lilac. Už dlho uvažujem, že presne takáto farba mi medzi lakmi chýba. Bledá, jemná, povedala by som až neutrálna, no aj napriek tomu krásna. Podobné staroružové trblietky mám od Catrice, takže keď to takto vidím spolu, musím ho mať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Chilled Lilac budeš určitě moc spokojená, já tu barvu miluju. :) Celkově tyhle mini laky od MF jsou už sami o sobě tak roztomiloučký. :))

      Vymazat
  7. Blush Over Hue je nádherný, mě se upřímně líbily všechny a nebýt teď bez peněz, koupím to komplet celé :D No aspoň vím, za co utratím příští výplatu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem ještě vygooglila ostatní laky z tý kolekce a je tam ještě takovej stříbrnej a fialkovej. ♥ Ty jsem u nás ale neviděla. :/ Tak to je asi velký těšing na výplatu, že :D

      Vymazat
    2. Jo jo, taky jsem se dívala, že jich je víc. Tak to je samozřejmě nemůžeme mít všechny, to bychom chtěly moc už! =_= Ale i tak se mi líbí všechny dostupné :D já jsem úchyl na všelijaké třpytky, takže je to jasné... :D A těšing :D to jsem ještě neslyšela! :D Ale jo, velký! Hlavně proto, že jsem předtím v práci nebyla, tak jsem teď na suchu a pak si nemůžu ani udělat radost něčím dražším =/ Takže doufám, že se to brzy změní :D

      Vymazat
    3. Já si zase brousím drápky na další kousky Flormar, teď když jsou u nás ve městě, budu asi častým návštěvníkem drogerie Teta :D

      Vymazat
    4. Jé a jak teď vidím ten Flormar lak, tak jsem si vzpomněla, že mají v řadě Glitter jeden, který je docela hodně podobný tomu červeno-modrému SH (je to GL09, mám ho na seznamu, ale vždycky, když jdu do Tety, tak ho tam zrovna nemají =/ :'D). Tak to bych mohla oželet SH a ušetřit nějakou tu stovku :D

      Vymazat
    5. Jů, tak ten GL09 se mi dost líbí ! Hodně zajímavej :)

      Vymazat
  8. Krásné fotky a laky:) pro mě bylo obrovské překvapení, jaké krásné barvy dělá Flormar, ty miracle jsou prostě dokonalý <3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu :)) Jo, ty jsou vážně moc krásný. Jsem ráda, že mám taky konečně pár Flormar laků doma a těším se na další :))

      Vymazat
  9. Ano, nádhera, ale prsten se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle mám moc ráda, už se těším, až ho budu moct nosit častěji. :) A děkuju. :)

      Vymazat
  10. ako to robíš, že ti tie nechty vyzerajú na fotkách vždy tak prekrásne!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥♥ :)) To asi ty doplňky dělaj hodně. :D

      Vymazat
    2. asi to bude tým ;), aspoň si mám, kde pokochať oči:)

      Vymazat
  11. ten Sally je krásny, už som na neho pozerala a čakám na nejakú akciu :-D a ja mám podobný prstienok, len tyrkysový :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli jich tam nebezpečně málo :)) takže jsem se trochu bála čekat. Ale naposledy jsem měla kupon na SH snad někdy před vánoci :/ To by mohlo být častěji. :D
      Měla jsem ještě jeden, který byl podobně složený jako tenhle, skládal se k z různě velkých sklíček a malých, dřevěných čtverečků, který mi ale popadaly..ten jsem měla hrozně ráda.

      Vymazat
    2. hej, aj ja ešte minulý rok, miesto tých príšerných BB krémov by mohli radšej dávať častejšie zľavu na SH :-D ak sa mi už nepodarí, nevadí, odložím si na iné :-) ale majú ich položené rovno pri pokladniach, takže sa obávam, že ak tam ostane, tak neodolám (dnes by som sa mala DM-ke vyhnúť :-P)

      Vymazat
    3. Naprosto souhlasím. :D Dnes se taky chystám do města, tak doufám, že nepropadnu zase tomu šílenství "Ach, tenhle je krásnej, co když už pak nebude" :D Nenene, jen to, co potřebuju ! :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...