čtvrtek 21. března 2013

Avon Color Trend Bikini & nail art



Tohle je přímo barvička jako dělaná na jaro a strašně se mi líbí. Řekla bych, že je to takový tmavší odstín lososové růžové a tu já fakt můžu. Pochází z řady Color Trend s názvem Bikini. Z toho štětečku jsem ale nešťastná.. Maličký, rovně střižený... Já už tak sotva vykreslím obloučky, a ne ještě takový prťavý štěteček k tomu.. V první vrstvě občas trochu rýhoval, ve druhé už to bylo v pohodě, ale stejně jsem vrstvy dala tři kvůli opravám. No a navrch ještě top coat. 
Protože jsem měla náladu si s nehty trochu pohrát a ještě je zpestřit, rozhodla jsem se vyzkoušet nový dekorační set od Essence. Kombinaci růžové a stříbrné zbožňuju. To stříbrné na nehtech je takový hodně slabounký alobal, který jsem pinzetou roztrhala a ty kousíčky jenom tak halabala umístila na nehty. Manipulace hrozná! :) Pomalu jsem nedýchala, protože ten alobal je tak lehoučký, že jsem si ho vždy akorát rozfoukala po papíře. :D Ještě jsem dala dvě silnější vrstvy top coatu. Začala jsem používat od Essence better than gel nails top sealer fast dry a opravdu ho doporučuju.

A teď fotky, fotečky ! :)





















Objem lahvičky je 8ml
Doba spotřeby 24 měsíců
Cena je tuším 49.90,-Kč 

Mějte se krásně a doufám, že se vám dnešní příspěvek líbil. :)

P.S. Ve skutečnosti odpovídá více tomu tmavšímu odstínu, fotky na kterých se jeví světlejší jsou focené venku na sluníčku.

9 komentářů:

  1. Ááá, tak ten je naprosto boží ♥ a to s tím alobalem vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  2. aj ja mám rada ružovú, takže veľmi pekné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. lak se mi moc líbí, vlastně i ta kombinace s "alobalem":) jen jsem o něm absolutně nikdy neslyšela.. a už vůbec, že něco takového Essence má, jsem asi dost pozadu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Vůbec nejsi pozadu, je to teď novinka a něco málo jsem o tom psala v nedávném článku Nákupy. Ten alobal..je to vlastně zbytečnost, nebo nic, co bych musela mít, v podstatě to úplně krásně vytvoříš i s lakem, tak asi tak..:)
      A děkuju :)

      Vymazat
  4. krasna jarna farba!

    Inak ak ta zaujima aky make-up je podla mna uplny Top kuk tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/recenzia-max-factor-ageless-elixir.html

    OdpovědětVymazat
  5. No tak to je vážně nádherné!! To musím zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, Luci.:) A děkuju ti, mám radost, že se ti líbí.:)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...