neděle 4. května 2014

Poprvé s Orly :)


Zdravím :)

Tak se mi doma zabydlel první kousek od Orly a z velké části za to může akce na modeláži, protože teď se tam pár laků téhle značky dá pořídit za 159,-kč z původních 310,-kč. V takovém případě není moc o čem přemýšlet. Dlouho jsem tápala, který odstín, protože hodně z těch, co se dají teď v akci pořídit se mi nelíbilo, anebo mi nepřišly ničím zvláštní natolik, že bych je nutně potřebovala. Nakonec padla volba na tento zlatý odstín a myslím, že jsem dobře vybrala. :) Balení je to převeliké - 18ml, ale už teď věřím, že ho budu lakovat často - případně používat k nail artu - no rozhodně se u mě neztratí. Určitě bude mnohým z vás sympatický fakt, že se jedná o přírodní nehtovou kosmetiku, která do svých laků nepřidává žádné toxické látky, což je v poslední době docela často probírané téma. Nestane se vám tedy, že by lak obsahoval formaldehyd, toluen apod. Když jsem si letmo pročítala historii téhle značky, moc mile mě překvapilo, že ji v roce 1975 založil muž a to pán jménem Jeff Pink ( :- ) A co jsem se tak dočetla, tyhle laky jsou oblíbené mezi takovými hvězdičkami, jako je např. Cher, Kristin Davis, Madonna.. :)



Budu jen chválit, není totiž co vytýkat. Lakování byla radost. Lak je skvěle pigmentovaný a tak už v první vrstvě vypadá krásně. Nedělá žádná holá místa, rýhy, zkrátka nic. Jen krásně hladkou vrstvu. Po přidání druhé vrstvy je samozřejmě barva intenzivnější. Hlavně s patentovaným uzávěrem laku to jde samo, že. :) To je totiž jakoby pogumované a tím pádem do ruky hezky sedne a neklouže. Štěteček je poměrně tenký, rovně střižený a ke konci mírně rozšířený ( jakoby do A ). Nalakovaný jsem ho měla čtyři dny a po celou dobu byl v pořádku. Na fotkách je bez top coatu. Leskne se minimálně. Po jednom dni nošení jsem si chtěla vyzkoušet nové vodolepky, které jsem objednávala taky na modeláži.

Fotit ho byla radost. Tyhle odstíny se mi fotí nejlépe a to jsem pak jak neřízená střela :D Takže následuje kvanta fotek...... :)







Na slunci to rozparádí !








A první vodolepky !! :D Já je tak dlouho chtěla vyzkoušet a teď se to konečně uskutečnilo. :) Cena 25,-kč mi připadá až směšně nízká. Trošku jsem se bála, že první pokus nedopadne, ale vyšlo to perfektně a je to ještě lepší, než klasické samolepky, protože tady opravdu nejsou nikde vidět hrany motivu. Jednoduše si vystřihnete motiv, ponoříte na cca 20 vteřin do vody a pinzetou poté obrázek sejmete z papíru. Položíte na uschlou vrstvu laku a vezmete si něco měkkého, ale pevného ( já použila ušní vatové tyčinky ), a opatrně přes obrázek jezdíte, aby si hezky "sedl". Přelakujete top coatem a máte hotovo. Nejdřív jsem měla jen jednoho králíčka na prostředníčku a pak jsem se pokusila o puntíky, aby to nebylo fádní. Pořád jsem totiž měla pocit, že tam něco chybí. :)











Dnes to asi bylo delší, ale tak snad se líbilo. :) Užijte si neděli, snad bude dnes lepší počasí, než včera..

12 komentářů:

  1. Supr Romčo akorát ta barva není ta moje zlatá ideální ale sluší ti :) a ten nail art je suprový :) Já mám od Orly tu Halleys Cometu a lakování nemůžu nic vytknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Hani :) No ta Halleys Comet je nádherná.

      Vymazat
  2. Musím jen souhlasit:) supr nápad, krásně provedené a nafocené:) téma zlaté barvy už raději ani otevírat nebudu:D ale je fakt, že je tahle zajímavá:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné nehty :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti tahle barvička sluší, ale obávám se, že na mě by tak pěkně nevynikla. Něčím mi nesedí, ale přesto je něčím zajímavá :-D Pěkně jsi to dovyparádila a chválím fotečky, jsou super :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, koukám, že barvička moc nesedla. :)) Děkuju, fotil se krásně, takže to byla opravdu radost. :)

      Vymazat
  5. Farba mi barz nevonia , ale na tvojich rukách vyzerá úžasne ! :) A ten zajačik je veľmi roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi připadá děsně rozkošnej :)) Děkuju Miško. :)

      Vymazat
  6. och, krásny je, ja mám k tomu Glitz ešte názov Glamour a ten je taký úplne zlatý a foilový. ten zajačik sa k nemu tým, že je čierny, pekne hodí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Suzinko :-* :) Takový pořádný foil zlatý bych chtěla, snad na něj někdy někde narazím. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...