úterý 6. května 2014

Což takhle mušličky... ? :)


Dobré úterní ránko :)

Druhým kouskem, který jsem si na bornprettystore.com vybrala jsou zlaté mušličky. Nalákaly mě i proto, že podobné ozdoby tady jen těžko seženu a už jsem je mockrát obdivovala u jiných. Domů mi jich přišlo cca 24 kousků a seženete je ve dvou velikostech - 3mm ( což mám já ) a 5mm, ale ty se mi už zdají docela velké. Mrknout na ně můžete přímo zde na bornprettystore.com a na výběr máte zlaté a stříbrné. 

Hodně jsem byla zvědavá na to, jak budou držet. A protože jsem věděla, že je chci rozhodně zkusit na pískový lak Clementina od Gabriella Salvete, v duchu jsem se ujišťovala, že jestli dají necelý den, budu ráda. Naopak mě velmi mile překvapily. Mušličky mají lehce zaoblený tvar, díky kterému si na nehty dobře sednou a nikde neodstávají. Tím pádem o ně ničím nezavadíte vydrží vám 2-3 dny. Kdybych nebyla zrovna ve dnech, kdy jsem je zkoušela v práci, určitě by daly víc. Jenomže jako první odpadla mušlička na prsteníčku - z krémového laku - o kterém jsem si myslela, že tam bude výdrž nejdelší a naopak na pískovém laku, že spadnou hned. Protože je stačí přejet vatovou tyčinkou namočenou v odlakovači a opatrně odstranit zbytky laku, můžete si mušličku založit a znovu použít. Proto jsem je radši sundala, protože tu jednu, co mi spadla jsem už samozřejmě nenašla. :D To by k mušličkám bylo asi tak všechno a teď laky, co jsem použila. Skvěle se mi hodila už zmiňovaná písková Clementina, která mi připomíná písek na pláži a taky mě tím inspirovala Elleandish v jednom ze svých videí. Krémová modrá je Electric Beat od China Glaze a malíček jsem nalakovala s Blu Imperiale od GS. Zkoušela jsem si vytvořit na prostředníčku jakoby moře, ale nějak se mi to nepovedlo.. posuďte samy. Na Instagramu měla obyčejná verze docela úspěch, tak snad se bude líbit. :)














Bohužel mi podlak a nadlak od Flormaru udělal takovýhle bublinky :/




Znovu připomínám, že pokud budete něco objednávat z bornprettystore.com, nezapomeňte zadat kód NMX31 a dostanete 10% slevu na nákup. 

Mějte pěkný den a doufám, že se líbilo. :) :-*

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji bornprettystore.com

25 komentářů:

  1. Báječně zvolená kombinace laků, samotnou by mě to vůbec nenapadlo. A mušličky vypadají úžasně, na léto jako stvořené.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak! Nikto nevie tak krasne kombinovat farby ako Romanka :-)

      Vymazat
    2. Radu děkuju, jsem moc ráda, že se líbí :)

      Veve ♥ ♥ děkuju

      Vymazat
  2. Tohle se mi vážně moc líbí, ta kombinace béžovo-zlatá a modrá by mě nikdy nenapadla a vypadá to kouzelně ... chtěla bych mít tvojí inspiraci :D
    My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych nedoporučovala Petí :))) Občas mě sice něco osvítí, ale jinak většinou sedím s hlavou složenou v dlaních a čekám...a čekám..kdy přijde konečně nápad. :D Jinak mockrát děkuju :)

      Vymazat
  3. Jéé, ty jsou roztomilý :)) A dát to na červený lak tak můžeš dělat reklamu benzinkám Shell :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, to by mě nenapadlo :)) Jojo, jsou boží :)

      Vymazat
  4. Moc krásné a skvělý nápad s pískem a mořem!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ježiš, to je úžasný! Náhodou se ti to moc povedlo - jako vždycky. Ještě jsem ani nezačla číst a hned jsem myslela na moře, pláž, písek :) Máš to skvělýýýýýý :))

    OdpovědětVymazat
  6. Je, to je ale pekne, i kdyz na me uz moc prekombinovane. Dekuji za pripomenuti krasne Clementiny,hned ji zase vytahnu a nalakuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co Kristine :)) Clementina je nádherný odstín, ta si žádá víceré nalakování. :)

      Vymazat
  7. Ty jo, vidíš to, mě by takový barvy k sobě nenapadly a přitom to vypadá tak skvěle:) moc se mi to líbí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Wáááu.. :)
    Nádhera, krásne zladené farby, skvelý nápad. Paráda, radosť sa pozerať! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kam zmizel můj komentář jsem si jistá, že jsem ho posílala? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí Hani, nikde ho nevidím, ani do spamu nespadl a v emailu taky nic nepřistálo :/

      Vymazat
    2. Divné psala, jsem jak se ti to povedlo. Krásně zkombinované barvičky a ty mušličky jsou krásné :), už jsem to viděla v různých mořských nail artech, kde to vypadalo náramně. A také jsem psala o tom, jak se mi začínají líbit ty kovové plíšky jak jim říkají studs, který bych si ještě před rokem na nehty nedalala :)

      Vymazat
    3. Jé, ty mně se hrozně líbí, ty studs, jen je tak sehnat. :D Hrůza, jaká je tady bída ohledně různých ozdůbek. No jsem moc ráda, že se ti nehty líbí a děkuju moc :) Snad už se mi tvoje komentáře ztrácet nebudou, to by mě mrzelo.

      Vymazat
  10. To vypadá krásně! Neodloupávají se Ti ty mušličky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První jsem ztratila druhý den v práci, takže drží dost dobře :) Pak jsem je raději sama sundala, protože je nechci poztrácet, ale tak 3 dny by daly určitě. Děkuju moc. :)

      Vymazat
  11. k tebe si budem chodiť pre inšpirácie na kombinácie farieb, dievča :-D pekné morské nechty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přála bych si mít taková vnuknutí častěji :D Děkuju ! :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...