čtvrtek 22. května 2014

Rimmel London 60 Seconds 260 Funtime Fuschia, 405 Rose Libertine



Ahojky :)

Poslední dobou mě docela začaly bavit hromadnější příspěvky ( a doufám, že i vás :-), takže vás asi ani moc nepřekvapí, že vám tu dnes neukážu jeden, ale dva láčky. Původně jsem chtěla ukázat laky tři ( můj nejnovější Rimmel 405 Loafer Love For You! ), ale tahle modrá mi jednak nešla moc dobře vyfotit a nakonec mi to zase tolik nevadilo, protože k téhle dvojici by asi moc nezapadla.. :) Takže tu modrou někdy příště.

Příspěvek to bude dnes sladší, protože tu uvidíte krásnou fuchsiovou barvu s velmi příjemnou růžovou.




Funtime Fuschia ( by mě zajímalo jestli je to chyba v názvu, anebo to celou dobu píšu špatně ?? :-), je u mě zabydlená už takový rok a přišla jsem k ní tak, že byla kdysi přílohou Elle. Pro mě je to opět jeden z těch odstínů, co se mi hůře fotí, ale tentokrát mě i celkem mile překvapil, protože na fotkách z takových 80% odpovídá. Naživo je snad jen ještě kapánek zářivější a fuchsiovější. :) Fotila jsem ve stínu i na slunci, akorát ne vždy ve stejnou dobu, takže na některých fotkách se bude jevit maličko jiný. Je to tím, že už bylo něco k večeru. Dnes tu nebudu reptat, že mi nesluší. Kdepak, tenhle kousek si mě získal a to nejen svou zářivou barvou. Lakuje se totiž naprosto skvěle. Na mých kratších nehtech stačí už jedna vrstva a už jen ze zvyku jsem jím nehty přetřela dvěma vrstvami. Díky jeho středně husté konzistenci jsem se pohodlně dostala tam, kam jsem potřebovala, aniž by mi tekutina kamkoliv zatékala. Navíc se po zaschnutí moc hezky leskne. Na fotkách je bez top coatu.

Ve stínu

Na slunci




Rose Libertine je moc příjemná růžová krémovka, která sice v první vrstvě zanechává mírné pruhy, ale druhou vrstvou se vše srovná a zanechá vám pouze krásně hladký povrch, který se pěkně leskne. Opět jsem nepoužila top coat a absolutně mi nechyběl. Konzistencí je podobný, jako jeho předešlý kolega, ale jelikož ho mám delší dobu, trošku hustější je, ale jen o maličko. Tím mě právě překvapuje. Určitě ho mám tak 4 roky a stále je ve skvělé formě. :)

Ve stínu




Fotky na sluníčku. Ve skutečnosti je ale trochu tmavší, než jak se jeví na fotkách.






S laky jsem vesměs spokojená, ale co mě trochu vypeklo, je schnutí. Jak jsem již psala, použila jsem dvě vrstvy. Spát jsem šla několik hodin po lakování a ejhle, stejně jsem se v případě Rose Libertine vzbudila s obtisky od polštářů... Určitě si nemyslím, že bych použila přehnaně silnou vrstvu ( možná to lze přisoudit stáří laku ? )

Co vaše zkušenosti s těmito laky ? Spokojenost ?
A který se vám líbí více ? :)

Mějte hezký den a snad to dnes pro vás nebylo moc přeslazené. :))


24 komentářů:

  1. Oba odstíny vypadají nádherně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja nevim proc, ale rymmelacky laky nevyhledavam, ikdyz vypadaji tak dobre :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Rimmelem to mám podobně jako s Maybelline. Mrkám na ně většinou až ve chvíli, když přijdou s nějakou novinkou. :)

      Vymazat
  3. mňa to tak baví, sama to tak občas robím a vždy sa teším na koláž :-) oba sú pekné a myslím, že tú fuchsiu, píšeš dobre, fuschia je len nespisovný názov pre fuchsiu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, taky se mi na ty fotky tak nějak dobře kouká, když je tam těch barviček spolu víc. :) To jsem ráda, že to píšu dobře, trochu mě ten název zarazil. :))

      Vymazat
  4. Kloubou dolů za ty hromadný příspěvky a moc se mi líbí, takže klidně pokračuj, stejně tak se mi líbí i u Nikolky :) k tomuhle já se asi nikdy nedostanu (v konceptech mám rozpracovanou tu GS s Barnebym a ne a ne se k tomu dokopat a napsat :D A barvičky ti moc sluší a i mě se moc líbí. Skládám hold Libertince za výdrž. Mám jeden kousek možná už přes pět let od Golden Rose a furt je použitelný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budu, zrovna mě čeká nelehký úkol - nafotit dohromady Sugar, ale to bych potřebovala trošku delší den. :))
      No až bude příspěvek Gabča & Barneby :D tak na ten se budu moc těšit, ta fotka kde je s láčkem je strašně roztomilá. :)) ¨
      Mockrát děkuju Hani. :) Vždycky potěší, když nějaký lak takhle dlouho vydrží ve fajn stavu, viď. :)

      Vymazat
  5. Jéééj, ty jsou krásné, takové růžovky já můžu. Zvlášť Rose Libertine je překrásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že, ten mám taky moc ráda. :) Jen nevím, jestli se furt prodává.. abych tady zase někoho nenamlsala na něco, co už nejde sehnat. :))

      Vymazat
  6. Ten světlejší se mi moc líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou fakt krásné barvy a asi se po nich i podívám, takove barvy mi chybí :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Obě dvě barvičky jsou krásný, ale ta fuchsiová, ta je dokonalá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hlavně po dlouhé době konečně nějaká, co mi sedne. :))

      Vymazat
  9. Oba se mi moc líbí :) Ta fuchsiová je asi ještě lepčí. Já mám obecně tyhle laky ráda. Sice jsem jeden už vyhazovala, protože asi po čtvrt roce ztvrdl, ale jinak jsou pěkný. Můj favorit z těch, co doma mám, patří určitě portobello pink. A zrovna dneska jsem koupila jednoho Rimmeláka v korálovém odstínu - instyle coral.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, teď vyvstává otázka, proč ten Portobello Pink ještě nemám, když se mi tak líbí. :) Mám pocit, že jsem ho u tebe nedávno viděla a dost se mi zalíbil. :)

      Vymazat
    2. Tak to určitě musíš napravit nebo se po něm mrknout! :D Portobello Pink zatím u sebe nemám, mám jen nedávno přidaný Bubble Gum od Maybelline, ale přemýšlím, že ho dám do článku s tím novým korálovým, který už mám nafocený. Ale to zase bude vypadat, že se po tobě opičím :D Dva Rimmely v jednom článku skoro stejný barvy :D

      Vymazat
    3. Ale houby, jakýpak opičení. :)) Já a i ostatní se rády podíváme ! :)
      Jo, tak to bude ono, asi mi to v hlavě přecvaklo rovnou na ten Portobello...:)

      Vymazat
  10. líbí se mi více fuchsiová!!;)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...