pátek 6. června 2014

Gabriella Salvete č. 164 ( nový odstín ! :-)


Ahojky všem,

kdo mě sleduje na fb, tak určitě ví, že tohoto hezounka mám od středy ( navíc jste mohly vidět pár fotek ).
Když jsem ho kupovala, tak jsem ještě netušila, že se jedná o nový odstín. To mi docvaklo až ve chvíli, kdy jsem si chtěla vyhledat nějaké jeho swatche. A ono nikde nic. Vzpomněla jsem si, že GS před časem na facebooku avizovala, že přibudou nové odstíny. Takže tramtadadááá, pohleďte na novou 164-ku :))



Na první pohled se může jevit jako tmavě hnědá ( až černá ), s bronzovým třpytem. Ona jde ale odstínem ještě do hodně tmavé fialové ( pro mě taková mysticky fialová ), což v druhé vrstvě už nejde moc vidět. Jen při určitých úhlech a na fotkách se mi to zrovna 2x nepovedlo zachytit. Lakování naprosto bez problémů. Lak je schopný krýt už v první silnější vrstvě, ale já dala dvě tenčí. Na prostředníku mám teda vrstvy tři, protože během lakování sice nedělal lumpárny, ale zbytečných pár tahů navíc vytvořilo u lůžka světlejší místa. Konzistencí je spíše hustější, nikam nezatéká a vytvoří jen krásně třpytivý finish. Na fotkách je bez top coatu a nevím, zda mám teď nehty mimo formu, ale na druhý den se mi na koncích maličko otloukl. Base coat jsem použila ( konečně jsem si totiž pořídila nový - tu žhavou novinku od Astor ), takže nevím.

Něco je foceno na stínu a něco na slunci. Ten třpyt je ve skutečnosti o něco výraznější.
Jinak jsem lak kupovala u Rossmanna, kde právě všechny laky koupíte ve slevě za 59.90,-
Akce končí tuším 29.06., ale nejsem si úplně jistá..







Tady na těch fotkách jde v lahvičce vidět onu fialovou :)


A co vy, narazily jste už na nějaký ten nový odstín ? :)
A co na 164-ku říkáte ? Za mě fakt dobrý ! :)

Hezký den 

25 komentářů:

  1. No tak ten si teda je! :) Já se v posledních týdnech do drogerek vůbec nedostávám.. a když už, tak je to DM kde GS stojan nemají. Škoda, protože jejich laky okukuji snad vždy:) Tento se mi líbí moc, tak si myslím, že je dost pravděpodobné, že i u mě doma se objeví:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím Luci, že si to plně vynahradíš, až se ke GS dostaneš. :) Určitě by byla škoda, kdyby se u tebe neobjevil, protože tenhle odstín je až čarokrásnej :D

      Vymazat
  2. Krásny odtieň, i keď teraz v lete by som ho moc asi nevynosila, ale na jeseň bude môj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se těším, až ho na podzim znovu nalakuju :) Děkuju. :)

      Vymazat
  3. Vypadá dost dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Musím mít! A to skoro všechny z těch nových! Včera jsem v Ross. byla a neměli, čehož fakt lituju... No zkusím to příští týden, peněženko, těš se! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je tam ještě hodně pěkných odstínů, jen bych ocenila, kdyby byly pak v obchodě následně i nějak označeny, ať to člověk líp najde. :D

      Vymazat
    2. Přesně! Taky mě nebaví to otáčet a hledat čísla, která ještě nemám. :D

      Vymazat
    3. Navíc ta čísla snad ani nebyla nikde zveřejněna, takže když bych šla na to takhle, tak asi nic. :D

      Vymazat
  5. Já chodím každou chvíli do drogerie kvůli těm novým odstnínům a furt nic takže místo nich včera ten galaxy a dnes ty glitry cos viděla na FB :D Ty glitrové jsem před chvíli zkoušela na tip a spíše by se daly používat jako efektové top coaty, pokud někdo chce zkusit tak to půjde i normálně ale asi to bude chít 3 vrstvy a odlakovat to bude určitě boj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě to právě ještě vůbec nenapadlo, jít okukovat nový kousky a jak se na mě usmálo štěstí. :D Fakt náhoda.
      Na ty glittry si asi umíš představit, jak jsem natěšená ! :))) Už to se mnou šije. :D
      Těším se, až nám je pěkně předvedeš. Vrstev to asi bude chtít dost, taky jsem si už říkala. Já zrovna dneska vrstvila, 4x novou Maybelline 84, ale musím vychválit nový top od Astor, protože si s tím hravě poradil. :)

      Vymazat
  6. Tebe by už měla Gabriella platit a laky ti posílat! :-D Je krásnej ty jo, musím je jít někdy v příštim týdnu omrknout :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no to by byla pěkná spolupráce. :)) Určitě omrkni, už jsem zvědavá zase na ty další. :)

      Vymazat
  7. Je nádherný! Takový tmavý mi doma zatím chybí, ale vím , že už dlouho nebude :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tento určite musím mať! Dúfam, že do jesene, kedy by som ho chcela nosiť, sa k nemu nejako dopracujem :) Krásny a výnimočný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že snad nebude problém ho sehnat :) Na podzim dokonalost, že :)

      Vymazat
  9. Ten je super! :) Já jsem na něj koukala zrovna v pátek, když jsem hoviděla na fb u tebe a byla pro glitrový a nakonec i pro SUGAR!!! Jo.. už mám ten růžovej :D Ale nakonec jsem vzala jiný, takový fialový metalický.. Stejně myslím, že si ho koupim někdy jindy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, mám z něj čím dál větší radost. :D Tak jsi podlehla Sugar, jo ? :))) No, i já jsem si přece nakonec pořídila jednoho Bleached Neons, ale tak mě štve, že ho nenafotím. :/ Na Glitter si asi nakonec počkám až na červenec, když chci jet tenhle měsíc do Prahy, tak si spíš nechám peníze stranou na to, co v našem městečku běžně neseženu. :D

      Vymazat
  10. ako som ti napísala na FB, tento budem mať aj ja :-D zatiaľ som ho však nevidela a ani nové odtiene. snáď čoskoro aj v našej 101-ke :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě :D Snad narazím na další novinky, jen se to bude hůře rozlišovat. :))

      Vymazat
  11. To je nádhera! Včera mi skončil v Tetě v košíku a ještě sem nelakovala....ale swatche sou božský :o) Vim, že je to spíš taková zimní barva, ale nemůžu si pomoct.....podle mě na všechny odstíny, co se třpytí, je ideální jaro/léto, sluníčko jim totiž dodá teprve to správné kouzlo :o)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...