neděle 7. prosince 2014

2. adventní neděle - guest post u Nails Maniac :)


Přeji krásnou 2. adventní neděli !

Hlásím, že jsem byla od Veve z Nails Maniac pozvána do projektu Ako pät blogeriek čaká na Vianoce a vy si dnes můžete prohlédnout, jak jsem se s tím poprala. :)) 

A co jsem si tedy připravila ? 



Mám tu pro vás jednoho pana sobíka, který se moc těšil, až přijde jeho čas a bude se vám moct ukázat. :) 

Jako podklad jsem mu zvolila nebesky modrý NYC 325 Raindrop a ostatní nehty jsem nalakovala s bílým China Glaze Snow. Chvilku jsem musela počkat, aby vše pěkně uschlo a pak se šlo na tvoření pana soba. :) 

Na jeho trochu šišatou hlavičku jsem použila béžový odstín Miss Sporty 032. Stačily na něj tři tahy - jeden v prostřední části nehtu a po jednom tahu po okraji nehtu, to vše se štětečkem z laku. Následně jsem mu nakreslila parůžky s OPI How Great Is Your Dane ? a to za pomoci zdobící kuličky. Když mi hlavička připadala suchá, vytvořila jsem opět se zdobící kuličkou bílá očka a do nich dva černé puntíky jako zorničky. 

A na závěr samozřejmě nesmí chybět jeho červený čumáček. :)  Na ten mi skvěle posloužil Nubar Ruby


Sobík je hotový a přichází řada na ostatní nehty, které jsou vytvořené houbičkovou metodou. Použila jsem houbičku na make-up, na kterou jsem nalakovala jeden bílý a modrý pruh. Naťupkala na nehty, přelakovala top coatem a na to vše poskládala hexagony z China Glaze Chillin With My Snow-mies, což mělo symbolizovat padající sníh. :) Menší glittry z toho samého laku jsem umístila i do pozadí za sobíka. A bylo hotovo. :)





Mějte se krásně a užívejte si adventní čas. :)

30 komentářů:

  1. Myslím, že som ešte nikdy nevidela krajší zimný/vianočný nail art. Romanka, toto je dokonalý výtvor a úprimne ti poviem, že si mi zasa o čosi zdvihla náladu. <3 <3 <3
    Hohoho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti mockrát děkuju, mám radost, že se tak líbí ♥ :)

      Vymazat
  2. Vypada dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš,to je krásný-úplně jsi mě rozněžnila:-)Už se nemůžu dočkat,až obléknu pyžámko s tímto motivem...

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem psala u Veve, že je to rozkošné :) Když vidím toho sobíka tak si hned vzpomenu na Bárníka s parožím :D Povedlo se Romčo, jsi šikulka <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani :-* A nejhezčí sobík je Bárníček :) <3

      Vymazat
  5. To jsou úžasné nehty, už vím co vyzkouším :) Jen asi pojmu sobíka "abstraktně", jak se znám, ve výsledku z něj bude hnědej flek a nikdo nepozná, co to má být :D
    www.beauty-an.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ale na tyhle věci taky hroznej patlal a zvládla jsem to, takže to dá každej. :D

      Vymazat
  6. Ten sobík je naprosto úžasný! Moc se ti to povedlo!
    Na ten podnos jsem v Kik taky koukala, ale nakonec jsem si vzala jen hrnek se stejným motivem a je to můj momentálně nejoblíbenější hrnek na čaj. Právě z něj jeden piju. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju <3
      Hrnek jsem taky chtěla, ale u nás je neměli :( Ani ty misky, nic..

      Vymazat
  7. rozhodně best of nail art 2014 :) krása, roztomilé

    OdpovědětVymazat
  8. Jůůů, sob je boží :) jsem na ty soby letos nějak ujetá :D ale i ten lak se "sněhovýma vločkama" je moc pěknej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak, osobně prožívám sovičko-sobí mánii :D Mockrát děkuju :)

      Vymazat
  9. To je tak krásný! Ty musis mit opravdu božskou trpělivost :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já ten letošní předvánoční čas nějak prožívám. Pořád přemýšlím, co bych vánočního nalakovala a všechny příspěvky s tímhle tématem mě okamžitě upoutají :D Tohle se ti Romčí strašně povedlo :) Nejenže to máš opět krásně nafocené (ty fotky jsou fakt bájo), ale hlavně úžasně udělané... ta kombinace a výsledně všechno dohromady, to prostě hraje dokonalostí <3 Myslím, že s tímhle nail artem fakt boduješ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Aničko moje nejmilejší ! <3 :) Taky to letos děsně prožívám, teď se jen modlím, abych zase nelehla s nemocí na Štědrý den, jako loni :D Takže si to vlastně asi vynahrazuju :))

      Vymazat
  11. už som ich obdivovala na instagrame, sobíky to je moje, takže si mi veľmi ulahodila a celé je to v príjemných tónoch:)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja viem, že si pochvalu prečítaš aj u Veve, ale keď už mi ťa Bloglovin´ ukázal, dám si aspoň repete :-D Fakt sa mi páči tá mrazivá kombinácia. ja už by som sa mala začať chystať na tú svoju, lebo s mojím šťastím sa zase prihodí niečo, čo mi to skomplikuje :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se připravovala raději v předstihu, protože jsem se taky obávala, kdyby náhodou něco....:))) Děkuju za dvojitou pochvalu Suzi :)

      Vymazat
  13. Odpovědi
    1. Co to..zapomněla jsem poděkovat..tak po roce děkuji ! :D <3

      Vymazat
  14. Ted mi to tu vyskočilo u tvých oblíbených příspěvků, to není možný že už je to více jak rok, co jsi dělala tuhle mani :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...