středa 31. prosince 2014

Silvestrovské nehty, aneb dva tipy pro tento den :)


Zdravím vás v posledním dni roku 2014 :)

Silvestr vlastně nijak neprožívám a ani se nikam nechystám ( raději ho strávím doma a nejspíš budu uklidňovat hafana :D ), ale nehty jsem si nachystala. Rovnou dvoje - jedny řekněme elegantnější, druhé bláznivější. :)

A začnu s těmi zlato-černými. Ruffian manikúra není ničím novým, ale dosud jsem ji nezkoušela a moc se mi líbila představa zlatého podkladu v kombinaci s černou posetou zlatými glittry. Když jsem navíc viděla moc pěknou vánoční kombinaci právě s prvkem Ruffian u Mona's nails, řekla jsem si, že to taky konečně vyzkouším. 



Jako podklad mi skvěle posloužil Orly Glitz, který je krásně pigmentovaný a docela rychle schne, což bylo v tomhle případě vítané. Poté jsem vzala černý Rimmel 800 Black Out a vytvořila s ním Ruffian  mani na všech nehtech. Musela jsem si trochu pomoct s černým zdobícím lakem, protože obloučky nevypadaly příliš zdařile  - no ani po zásahu zdobičky to ještě není úplně ono, v mém případě to bude chtít ještě potrénovat. Pak už to chtělo jen zlatý efektový lak. Vzala jsem rovnou dva - NYC Rock Muse Smoky Top Coat 004 Gold Maiden a Avon Gold Flecked. Nevypadalo to zle ani s samotným NYC, bylo to jemnější, decentnější. Jenomže když jde o Silvestr, chtěla jsem něco blýskavého a opravdu výrazného. Pak už jsem jen přelakovala top coatem a bylo hotovo.







Golden Rose Carnival 21 je správně bláznivý, což je vzhledem k názvu naprosto v pořádku. :) Nejlépe se užije k létu, ale proč ne třeba i na nějakou silvestrovskou párty ? Barevné hexagony v laku ve mně evokují konfety, oslavu, veselí a to je na Silvestr jako dělané. Já si ho zkusila na černý Rimmel, který jsem zmiňovala výše a na fuchsiový odstín 260 Funtime Fuchsia taktéž od Rimmel. V laku naleznete modré, oranžové a žluté hexagony v různých velikostech, tmavě modré nitky a žluté kytičky :)) No prostě s tímhle budou vaše ruce nepřehlédnutelné a kombinace barev je už čistě na vaší fantazii. Lak se nanáší celkem dobře, hexagony se rozmisťují bez větší námahy rovnoměrně a kytičky se musí trochu lovit, ale není jich tam zrovna málo. Trochu odstávají, a když jsem měla lak naposledy  více dnů, tak se jedna kytička na druhý den odloupla, takže doporučuji maličko ji přitlačit k nehtu např. s pomerančovým dřívkem. 







Ať vám dnes vše vychází podle plánů a přeji vám vše nejlepší do Nového roku ! :)


21 komentářů:

  1. Romčo super designy :) obzvláště ten první mě dostal :) přeji krásný poslední den v roce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta zlato-černá manikúra je naprosto boží. Vypadá super slavnostně a elegantně. Časem rozhodně vyzkouším. Vše nejlepší do nového roku.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Ta zlato-černá kombinace je dokonalá,ale Ruffian bych při své nešikovnosti nesvedla:-)Tobě taky vše nej v novém roce...

    OdpovědětVymazat
  4. Romí, ty jsi tááák šikovná! Ten ruffian máš dokonale teda, né, že né! I když by se víc hodilo ocenit tu pracnější verzí, tak mně se moc líbí ta druhá :D Mám moc ráda hravé a veselé kombinace, takže já jsem pro ní :) A tahle se dokonale na dnešní večer hodí, má být přece plný zábavy, hravosti a veselí :) Také ti přeji, aby sis oslavy, i když jen doma, užila a vkročila do Nového roku pravou nohou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty jsi tak hodná, děkujuuuu :-* :) No přesně souhlasím, jak píšeš o tom druhém, taky to ve mně tohle všechno evokuje. :)

      Vymazat
  5. Tá ruffianka je famózna a to nemám rada zlatú :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne nehty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Neviem sa rozhodnúť, ktorá je krajšia, tá zlato-čierna kombinácia je jednoducho dokonalosť a tá druhá taká ohňostrojová, obzvlášť na čiernych nechtoch. Aj moje silvestrovské obsahovali Golden Rose, ale to si postrehla na Instagrame :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu 106-ku mám taky, ale během chvilky hrozně zhoustla :/ Ale moc se mi líbí s tím podkladem. :)
      Až přijde jaro, tak určitě vyzkouším další barevné kombinace, docela se těším. :)

      Vymazat
  8. Ta 1. verze se mi nelíbí. Evokuje to ve mě představu odrostlých nehtů.
    2. je skvělá. Jemná, krásná, decentní. Moc se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :) Mně se taky dřív ruffian mani nelíbila - taky ze stejného důvodu jak tobě. Ještě bych to potřebovala vypilovat, aby to bylo ono. :)

      Vymazat
    2. Tak třeba tomu časem přijdu na chuť... Zatím bohužel. Já si teď ujíždím na jednobarevnch nehtech a na barevný franciii, co občas ozdobím samolepkama a tetovačkama. :)
      Mimochodem, teď "testuju" ten fialový lak (Catrice 05 plum fiction) a s gellakem (pouze na vrchu, vespod je klasický podkladový regenerační lak) mi drží už od úterního večera a ani kouek se neodchlípnul a nepoškodil. :)

      Vymazat
  9. I love the gold manicure! It's gorgeous :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...