pátek 12. prosince 2014

Oriflame Pure Colour - Lavend, Nude Pink


Pěkný pátek :)

Laky od Oriflame jsem nikdy nezkoušela - nějak mě ta katalogová kosmetika nikdy moc nezajímala, to se ale poslední dobou nějak mění. Tyhle dva kousky jsem si mohla vyzkoušet díky milé Soně a musím říct, že mě dost zaujaly.

Snad vám nebude vadit, když na chvíli upustíme od vánočních barev a kombinací ( ale něco mi říká, že vám to vadit nebude :)), a na chvíli se přeneseme do teplejšího, řekněme jarního období, protože přesně to ve mně tyhle dvě barvičky evokují.




Tenhle odstín mě dostal hned do kolen. Jemně fialková, to je Lavend. Na fotkách je trochu chladnější a ve skutečnosti byla ještě mírně dorůžova. V lahvičce je sem tam vidět lehoučká perleť, na nehtech to ale moc nevyniklo. Konzistencí je akorát, nelakoval se vůbec špatně, ale přišlo mi, že by mohla být lepší pigmentace. Nalakovaný jsem ho měla ve třech vrstvách, protože i ve dvou se mi zdálo, že sem tam prosvítá. Co mi asi jako jediné nějak výrazněji vadilo je tyčinka štětečku. Ta je totiž dost krátká a uzávěr obří, takže jsem si musela dávat hodně pozor, abych se s ním nedotkla nehtů.






Velká škoda, že se mi odstín Nude Pink fotil tak špatně :( To je tak pěkný a sytý odstín, vůbec není tak mdlý, jak se na fotkách zdá. Vlastnosti má stejné, jako jeho předchozí kolega, takže i on je lakovaný ve třech vrstvách. Jinak se mi s ním pracovalo dobře ( až na ten zádrhel s víčkem.. ) V tomhle případě ani nemá moc smysl přidávat více fotek, protože ani počasí tomu focení zrovna 2x nenapomáhalo a vlastně ani nebylo moc z čeho vybírat.




Někde jsem tyhle laky našla pod označením Pure Colour, ale tyhle dva konkrétní odstíny už ne, tak si nejsem jistá jestli a za kolik by se ještě případně nechaly pořídit.

Co na ně říkáte ? A máte doma nějaký lakový kousek od téhle značky ?

Mějte fajn den :) Je pátek, tak by to mělo jít snadno, i když někdo tráví v práci i víkendy, jako třeba já..tak ať to těm, kterých se to taky týká hezky uteče. :)

28 komentářů:

  1. Veľmi pekné. Ja som tiež laky od Oriflame nikdy neskúšala. Viem, že moja mamka si sem-tam nejaký kúpi. Ja som to k životu zatiaľ veľmi nepotrebovala. No uvidíme. Možno sa to časom zmení a nebudem si ich vedieť vynachváliť. Viac sa mi páči asi prvý lak. Ja som podobný, ale od inej značky kúpila do mojej Vianočnej Giveaway. Keby si chcela, môžeš sa prísť pozrieť na môj blog a vyhrať zaujímavé ceny. To isté platí aj pre ostatné baby :)!
    Stronger2gether Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi víc líbí ten první, protože tyhle barvy, to je moje srdcovka :)
      Nejraději mám, když si tu věc můžu hezky prohlídnout, osahat apod. takže to nakupování přes katalog u mě moc úspěch nesklízí, takže i proto se u mě podobná kosmetika moc nevyskytuje. :)

      Vymazat
  2. Moc hezké odstíny, dělají hezké upravené nehty:)
    Já laky od značky Oriflame asi doma někde mám, ale je jim asi tolik, že už snad ani použitelné nebudou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to na mě působí tak jemně a upraveně :)
      Tak to by chtělo prozkoumat a případně naředit :D

      Vymazat
  3. Laky jsou moc krásné, přesně moje barvy. Já jsem od Oriflame neměla asi nikdy nic, netýká se to jen laků, ale celkově jejich kosmetiky. Moc mi ten katalogový prodej nesedí. A dneska ti musím pochválit fotky, vždycky je máš moc pěkné, ale dneska jsou fakt povedené :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuju Maru :) Možná je to i tím, že jsem vzala k focení jiný svetřík, aby to už nebyla nuda, kdo ví :D
      Já mám od Oriflame ještě řasenku, ale tu jsem dostala kdysi dávno jako dárek.

      Vymazat
  4. Moc krásné laky i fotky.....i když nešel dobře fotit, tak se mi ten nude-růžový líbí víc...je krásně něžný:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No velká škoda, že nevyšel lépe, ale jsem ráda, že se i tak líbí. :) Děkuju za pochvalu :)

      Vymazat
  5. Takové krásné pastelky :) Od Oriflame žádný lak nemám.

    OdpovědětVymazat
  6. Romanko, moc krásné :) až si mě navnadila zase nalakovat, ty co mám doma. Už je tahám ze skříně :D. Oriflame totiž dělám nějaký rok, ale s těmito laky moc dobré zkušenosti nemám. Hlavně, jak říkáš - mají strašně velké víčko a malinký krátký štěteček, takže na prd k nalakování. Mám doma Burgundy, Pearly Purple a Pearly Beige. Měla jsem každý nalakovaný snad jednou a už je jim pár let. Tyhle menší kulaté se opravdu jmenují Pure Colour a oba odstíny, co máš se dají stále pořídit. Nyní jsou v katalogu za plnou cenu, což je 119 a to je šílená pálka, bych za to nedala. Ale dají se koupit i za 49 v akci, což už jde. Ale určitě bych doporučila zkusit od Oriflame novou jejich "podznačku" The One, laky této značky jsou právě v katalogu za 69 (zatím nejnižší cena, co byla) já jsem si objednala dva - Amethyst Rock a Ice Pink (myslím, že ten ice pink se ti bude líbit :D) přijdou mi v pondělí, takže se u mě určo brzy objeví. Ale mají i další krásný odstíny, já jsem nad tím seděla půl hodiny a rozmýšlela, který vzít. Ten Amethyst Rock vypadá na pořádně vánoční láček. Takže pokud bys něco z Oriflamu chtěla nebo potřebovala, víš, kde mě hledat :D No, teď jsem ti to tu trošku zahltila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně by po všech stránkách jinak vyhovovaly. To, že v mém případě potřebovaly tři vrstvy nepovažuju za nic tak hroznýho, ale to víčko..to se teda moc nepovedlo :D
      Teda ta cena, to je docela síla :))) Ale za padíka už to je pěkný. Někde jsem už asi o těch The One slyšela, jsem zvědavá pak na odstíny, až budou u tebe k vidění. :) No myslím, že moje oblíbený barvy znáš dobře - ostatně je máme celkem i společný :)) takže věřím, že ho budu hrozně potřebovat, až ho dáš na blog. :D
      No fajn, tak kdyby náhodou někdy něco - třeba ten Ice Pink :)) tak se ozvu :)

      Vymazat
  7. Ten ružový nude je krásny, aj fialkový môže byť, aj keď na fialové veľmi nie som :) od Oriflame nemám žiadny lak, ale asi to prehodnotím :)
    pozývam ťa na môj blog
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku to asi stojí, ale koukám, že lepší je počkat si na nějakou výhodnou slevu. :))

      Vymazat
  8. Nevím jistě, jestli jsem tyhle dva odstíny vůbec otvírala, ale od Oriflame jsem zkoušela nějaké červené krémovky a byla jsem z nich docela nadšená. Teda až na ten lakovací proces :) Jinak oba tyto odstíny vypadají na tvých nehtech moc pěkně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Soni :) Jooo, s tím uzávěrem to úplně nevychytaly :D Ale odstínům se nedá vytknout nic. :)

      Vymazat
  9. Mám doma jeden lak od Oriflame ze stejné řady ale moc nekryje (je to světle růžová odstín PS Pink)... Taky mě štve ten krátký kartáček! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten musí štvát úplně každýho :D Tak s tou světle růžovou by se nechala udělat pěkná sandwich manikúra pokud příliš nekryje :)

      Vymazat
  10. Moc hezké odstíny a vůbec neva, že to nejsou Vánoční barvy. Mám od Soničky taky 2 a zatím jsem se k nim nedostala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já po nich v šuplíku pokukovala děsně dlouho, tak jsem ráda, že jsem je konečně nafotila. :D Jo, já si myslím, že to nevadí, že to chce taky trochu oddech od svátečních barev :))

      Vymazat
  11. Laky od oriflame mam rada a tyhle barvy jsou velice pekne.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Nemám žádný-značka mě vůbec neláká,ale ten fialkový je krásný-takové odstíny já můžu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, takových odstínů bych mohla mít kdo ví kolik a pořád by to bylo málo. :D

      Vymazat
  13. Myslím, že niečo sa v čakárni nájde. Bol to darček, ja osobne sa o tieto katalógové laky veľmi nezaujímam. No tieto oba sú farebne krásne a normálne na mňa dýchla pri farbách jar. Čo sa týka fotenia, to ani nekomentujem, bojujem rovnakým problémom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky na mě z toho přímo dýchá jaro, to ani u těchhle barviček jinak nejde. :) Jako taky nepociťuju nijak výrazný zájem o katalogové laky, ale mám v plánu vyzkoušet konečně nějaký Avon Gel Finish, protože nevypadají zle.

      Vymazat
  14. Tie laky by ma normálne asi nezaujali, no pritom sú tak prekrásne a nalakované ma teda zaujali okamžite. A ten ružový sa veľmi nápadne podobá na jeden z mojich naj lakov - Lancome Rose Plumetis.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jako s oblečením - vidíš to na věšáku a říkáš si, že nic moc. Pak si to oblečeš a najednou wow, dobrý. :D
      Jů, mám dvojníka Lancome ! No ale kdo ví, jak by to vypadalo naživo, na těch fotkách moc nevyšel. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...