pondělí 15. prosince 2014

L'oréal 306 Sex On the Peach


Zdravím vás při pondělku :)

Dnes se budu věnovat laku od L'oréal Paris, který mi byl taktéž věnován od Soničky a to odstín 306 Sex On the Peach. Laků této značky mám doma celkem pět kousků a vesměs jsem se všemi spokojená. Lahvička o 5ml je akorát, štětečky mají výborný tvar a jednoduchý design u mě taky většinou sklidí úspěch. 

Jeden kus mě ale zklamal, a to 508 Amazon Flower, který asi tak po půl roce začal měnit barvu.

Dnes to ale bude o tomhle meruňkovém krasavci, se kterým jsem spokojená. :)

Vím, že někomu dělal dost problémy s bublinkami, to se mi naštěstí nestalo. Sem tam dělal malinko neplechu v podobě lysinek, takže jsem ho lakovala ve třech vrstvách, aby se to zakrylo. Ke krytí by mu stačily dvě vrstvy, ale je pravda, že s tou třetí získaly nehty takovou sytější barvu. Jinak se mi s ním lakovalo dobře - plochý, do obloučku střižený štěteček mi vyhovuje, protože se s ním celkem snadno dostanu k lůžku nehtu a u obloučku se nemusím až tak snažit.

Po uschnutí se pěkně leskne i sám o sobě, ale top coat jsem stejně použila z důvodu rychlejšího schnutí.

Trochu hůře se mi fotil, ale barvou odpovídá na nějakých 90%







Po nějaké době jsem zase vytáhla tenhle lak od Avonu. Jedná se o glittrový lak s názvem Silver Plated. Najdete v něm drobounké stříbrné třpytky a menší hexagonky.






Líbí se vám odstín ? A co tak obecně na laky L'oréal říkáte ? Nakupujete je běžně, anebo vám ta cena připadá přemrštěná jako mně ? :D

Mějte se fajn :)

21 komentářů:

  1. Zadny lak od Loreal nemam, asi prave kvuli cene :) barva se mi ale moc libi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si koupila dva, když na ně byla nějaká akce a další tři jsem dostala. Za plnou bych asi nekoupila, to by mě ten odstín musel nevím jak zaujmout. :)

      Vymazat
  2. Velmi pekna kombinace.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám tyhle mrňouse jenom z akce, kdy byly k nějakému časopisu (myslím, že Joy?) a to vyšly i s časákem na 40 Kč, takže jsem si koupila asi 3 :D Jinak se mi zdají děsně drahé na to, kolik toho je. Sice by to pro mě bylo ideální, protože tyhle malý laky mi vyhovujou (ale stejně i kdybych všechny měla takhle malý, tak je v životě nespotřebuju). Jinak tahle barva a jí podobné, to jsou moje srdcovky, to už je asi obecně známo :D Takže určitě velká pochvala - jak láček, kombinace a opět fotky! Tebe snad fotící tma letos ještě nezasáhla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás absolutní katasttrofa, dneska zrovna svítilo slunce ale zase jsem neměla nalakovaný nehty :D a zítra na tuty zase bude hnus :(

      Vymazat
    2. Taky si právě říkám, že na to, jak je to malá lahvička, tak si za to říkají nějak moc. :D Ale na druhou stranu jsem taky raději za to menší množství z toho samého důvodu co i ty. :)) Jinak mockrát děkuju, ale sama z fotek moc nadšená nejsem :/ No a dneska to focení bylo hrozný, mohlo by zasněžit, ať je trochu světlo :D

      Hani, u nás svítilo trošičku slunce zrovna když jsem byla v práci, člověk si fakt nevybere :D

      Vymazat
  4. Barva je krásná! :) Žádný lak od L'oreal doma nemám, jelikož jak jsi napsala, cena mi není moc sympatická :D Ale určitě bych někdy nějaký vyzkoušet chtěla, tak třeba přijdou s úžasnou limitkou?! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohli by přijít s něčím originálním, že jo ?? :) A lehce srazit cenu :D

      Vymazat
  5. Je to krásná barva...já mám od Lorealu jeden z výprodeje,páč jako ta suma je dost přemrštěná a pak mám jejich matný nadlak-ten je fajn:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych jich moc neměla, kdybych tři nedostala a dva si nekoupila ve slevě/výprodeji :)) Jsem ráda, že matný top coat od nich funguje, protože se asi v brzké době budu muset po nějakém poohlédnout. :)

      Vymazat
  6. krásná jemná barva. já jsem přemýšlela nad některým z té Pure Reds kolekce, ale nakonec zvítězilo mé racionální já (které si místo toho koupila dvě rtěnky:D). u těch stálých mi hrozně vadí, aspoň u nás v drogérce, že se jim nahoře odděluje taková ta vodová vrstva a vypadá to teda dost nechutně, a za tu cenu? díky nechci, to nevidím ani u Essence stojanu. co to vlastně je, nevíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už na to taky koukala a vůbec netuším, co by to mohlo být. U ostatních značek jsem to taky zatím nepostřehla. Ale vypadá to příšerně. :D

      Vymazat
  7. Je hezký i v kombinaci s lakem od Avonu :) A souhlasím s Aniskem, že ať je jakékoli roční období, tvé fotky jsou vždycky nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On si přímo říkal o tu stříbrnou :D A moc děkuju Soni :)

      Vymazat
  8. Krásný, jak samostatně tak i se stříbrným nadlakem. Jedním slovem krása :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mám od Loreal-u stále len 4 + matný. Tento je tak krásny, že mám chuť utekať si ho kúpiť a rovno nalakovať aj s podobným glitrovým

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak by na ně mohla být zase nějaká akce. :) No tak to se ale asi opravdu po tom matném budu muset poohlédnout..:)

      Vymazat
  10. U teba sa mi fakt páči každý jeden láčik. Krása!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...