čtvrtek 17. ledna 2013

Slevy, slevičky :)



Taky u vás tak strašně sněží?Tady už nepřetržitě druhý den a zatím to na změnu nevypadá.Je to teda moc pěkné, jak je všude ta bílá pokrývka, ale problém nastává ve chvíli, kdy se potřebujete někam přesunout..:)

Teď už ale k dnešnímu článku ve kterém vám ukážu mé úlovky ze včerejšího výletu do Prahy.Moc se mi jet nechtělo, protože jsem byla přesvědčená, že už budou všechny zlevněné kousky rozebrány.No nakonec to byla velice vydařená výprava!Nejvíc kousků jsem pořídila v Terranově na Andělu (kam se mi mimochodem vůbec nechtělo, takže díky mami, že jsi mě tam dotáhla! (ona to totiž čte, tak musím :P :-) A následně jsme se přesunuly do OC Nový Smíchov.Doteď byla naše trasa jen Palladium a zpět, ale musím říct, že na Smíchově je to milionkrát lepší.Je větší, je tam spousty míst k sezení (protože co si budeme povídat, ony ty nákupy unaví...:-)


Teď bysme mohly přejít k tomu, co jsem si pořídila.

Sako Terranova 299,-Kč
Za tohle sako jsem strašně ráda.Už dlouho jsem nějaké sháněla a buď se mi žádné nelíbilo nebo se mi nelíbila ani cena.Vybrala jsem si ho v oranžovém provedení (měli ještě vínové, zelené a modré).Myslím, že mě příjemně osvěží a nebudu v něm vypadat jako bledule, takže oranžová.Těchto sáček tam bylo celkem hodně, takže jestli se vám taky zalíbilo, tak bych neváhala.
Původně 899,-Kč
Po slevě 299,-Kč.



Triko Terranova 149,-Kč

Já vtipné potisky miluji, takže tohle triko s dlouhým rukávem bylo jasnou volbou.:) Navíc má široký rolák a vypadá pěkně.Já mám šedo-modré a měli tam ještě kombinaci šedo-vínové.Bylo jich tam docela hodně, takže ho ještě seženete.
Původně 479,-Kč
Po slevě 149,-Kč


Pletená sukně Terranova 99,-Kč
Jakmile jsem ji zahlédla, tak mé srdce zaplesalo...:D Krásný zimní vzor a roztomilé bambulky na šňůrkách pro zavazování.Je ve velikosti S a ačkoliv mívám spíš velikost L, tak je stejně větší, padne pěkně na boky a neumím si představit, jak by ji nosila holčina, která je opravdu štíhlounká a nosívá "esko".Včera i dnes už jsem ji měla oblečenou venku a je velice příjemná na těle!Bohužel vám nepovím kolik kousků ještě měli, protože jsem ji vzala z jakéhosi mixíku triček a šortek.Takže buď byla poslední anebo je měli ještě vystavené jinde, vážně nevím.
Původně 599,-Kč
Po slevě 99,-Kč



Krajkové triko Terranova 149,-Kč
Lebkouni jsou moji, mám je ráda.:) A kombinace s krajkou je prostě nádhera.Triko je s dlouhým rukávem a s kulatým výstřihem.Myslím, že těchto triček tam už moc neměli, tohle bylo možná poslední.
Původně 759,-Kč
Po slevě 149,-Kč


Ponožky Terranova 39,-Kč/pár, Lak na nehty Sephora 50,-Kč, Krém na ruce Marks&Spencer 99,-Kč, Náušnice Tally Weijl  79,-Kč
V Terranově měli také spousty vtipných ponožek až mi oči přecházely a navíc jen za 39,-Kč, tak jsem si hned dva páry vzala.

V OC Nový Smíchov jsem v Tally Weijl koupila kruhové náušnice za 79,-Kč/set tří náušnic.Stříbrné, zlaté a takové tmavě šedé.

V Marks&Spencer jsem si pořídila zvlhčující krém na ruce a nehty s vůní magnólie lilokvětá (??? nálepka s českým popiskem na tubě je celkem rozmazaná).Každopádně nádherně voní, nevsákne se hned, což mně osobně celkem vyhovuje, protože mám suché ruce, opravdu krásně hydratuje a měl by posilovat nehty.Krém není testovaný na zvířatech.Stál 99,-Kč, nebyl ve slevě, ale chtěla jsem ho zkusit.

Lak na nehty Sephora byl v akci za 50,-Kč, ale jen některé vybrané kousky.Je to maličké balení o 5ml a v pořadí je to můj druhý hnědý lak.Odstín má číslo 51 a je s lehkým hnědým shimmerem.V Sephoře jsem se cítila jako v ráji (chci tam bydlet!!!), a někdy si musím udělat výlet jenom do ní.Měli tam akci na značku Make Up Forever, kdy při nákupu libovolných dvou kusů produktů od této značky, dostanete třetí za 1,-Kč.Nevím do kdy akce platí, každopádně jsem toho nevyužila, protože při pohledu na obyčejné tužky za 650,-Kč se mi protočily panenky..:)


Lakovaná kabelka Tally Weijl 369,-Kč

Tak tuto kabelku měli v Tally Weijl určitě poslední a vůbec se nedivím.Je krásná.Ve vínové barvě, se zlatými aplikacemi.Dá se nosit v ruce i na rameni, má odpínací popruh.Je středně velká.
Původně 699,-Kč
Po slevě 369,-Kč


Posledním kouskem je černé sako s vínovými puntíky z Marks&Spencer.Délka rukávů je pod lokty a jsou lehounce nabírané.Velice lehké sáčko bez zapínání.
Původně 1299,-Kč
Po slevě 249,-Kč


Z nákupů jsem nadšená.Něco vynosím už teď a na něco si budu muset počkat do jara, ale o to víc se na něj těším.

To je ode mě vše a mějte se krásně! :)

9 komentářů:

  1. Moc hezký článek!:)
    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svůj nový blog, který je věnován hlavně fotografování. Dále u mě můžeš najít už i první proměnu! A brzy i recenze, outfity a tak podobně.
    Pokud se ti u mě bude líbit, tak budu moc ráda, když se staneš pravidelným čtenářem.
    Přeji hezké ráno!:)

    OdpovědětVymazat
  2. pro ty ponožky si musím zajít!:D
    zůčastni se u mě na blogu giveaway!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jsou super.:) Teď si říkám, že jsem si jich mohla vzít víc.:)

      Vymazat
  3. líbí se mi to sako z terranovy:)
    Ráda bych tě pozvala na mou giveaway:)
    http://dumspirosper0.blogspot.cz/2013/01/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka vypadá dobře :)
    Ráda bych tě pozvala na svůj blog
    http://newayofashion.blogspot.cz/
    Třeba se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, pořídila sis spoustu úžasných věí. Ta kabelka je naprosto dokonalá a moc se mi líbí i vtipné tričko s potiskem. Já se na slevy letos ještě nedostala a asi už se ani nedostanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky jsem si říkala a nakonec to dopadlo takhle...:) Třeba ti to ještě vyjde.:)

      Vymazat
  6. Ježíííš děkuji moc za tyhle suprový slevy :) Já jsem se nedávno rozhodla začít už pomalinku nakupovat na Vánoce, protože už se nám to neúprosně blíží :-D Našla jsem si dokonce i jednu stránku na slevy, takže kdybys chtěla, klidně ti ji mohu poslat :) Jen to nebudu psát nikam veřejně, ať to nezná každy...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...