sobota 9. listopadu 2013

Barry M vzorečky stínů Duzzle Dust z Moješminky.cz :)

Ahoj. :)

Konečně jsem dala dohromady fotky vzorečků stínů, co jsem dostala k objednávce z eshopu Moješminky.cz. Jsou to sice jen čtyři odstíny, takže by neměl být důvod, proč to tak trvalo, ale já jsem už asi dva měla nafocené a šikulka jsem si nechtěně smazala VŠECHNY fotky v notebooku, což jsem už tady asi psala. Pak taky focení líčení nepatří k mým nejlepším dovednostem, protože foťák většinou všechny barvy ztlumí, ale teď se fakt povedlo a všechny odstíny odpovídají skutečnosti. Pouze ten červený je ještě o něco výraznější. No ale popořadě.


Ze stránek Moješminky.cz jsem vyčetla, že všechny tyhle stíny pochází z řady Dazzle Dust od Barry M, které pořídíte za 179,-Kč/6ml. Převážná část jsou tedy třpytivé, sypké stíny a navíc se dají použít jak na oči, tak třeba i na tělo, na rty a do konce třeba i přimíchat do laku na nehty nebo smíchat do make-upu.
Takže opravdu široká škála využití. Já jsem zkoušela pouze oči. :)


DD25 Rust


Středně tmavě hnědá, která se na slunci krásně leskne a třpytí. Nanesla jsem ho na celé víčko a lehce vystínovala do ztracena.

DD27 Gold Iridescent


Strašně pěkný a jemný odstín se zlatými odlesky. Takhle s černou linkou mi připadá dokonalý. Musí se ho nanést ve větším množství a vrstvit, protože třpytky se práší všude kolem a na víčku nechtějí moc ulpívat.

DD39 Tan


Světle hnědá s karamelovým nádechem. Hned po Gold Iridescent druhý nejhezčí. :) Skvěle se nanášel a je opravdu úžasně pigmentovaný.


DD73 Red


Na červené odstíny moc nejsem a tenhle ani nevím jestli se mi líbí nebo ne. Asi bych ho neunosila. Jako jediný se moc netřpytí a je spíš polomatný, jak se i na eshopu píše. Ve skutečnosti je ještě víc do červena a výraznější.


Ve stínu

Na slunci
Ještě jsem měla ve vzorečcích rtěnku, ale ta se prostě ne a ne pořádně vyfotit..ani vzdáleně to nepřipomínalo skutečnost, takže to vám sem dávat nebudu, nemělo by to smysl.

Tak tady po dlouuuhý době bylo i něco s líčením, jsem ráda, že jsem to konečně dala dohromady a třeba vás nějaký stín zaujme. :)

Mějte se krásně. :)

6 komentářů:

  1. Sice bys ho neunosila, ale soudě z tohoto výřezu říkám, že ti ten červený sluší (což neříkám moc často, protože u většiny lidí mám pocit, že jim červená na očích prostě nesedí).
    Jinak, co jsem zatím vyzkoušela, tak s pigmenty Barry M se mi pracovalo dobře s každým, sem-tam tedy nějakou neplechu provedly ty třpytečky, ale aplikováno na bázi to bylo bezproblémové všecko. A barvy - ty se mě líběj snad všechny! A u všech si umím představit reálné využití (což se mi u běžných stín v paletkách moc neděje - divný, že?). A hrozně mě mrzelo, když loni spousta odstínů skončila... :( Takže já už na Šminky radši moc nechodím, neb bych chtěla furt něco :D
    Hezky naswatchováno, Romčo, fotku očí hodně oceňuju (je mnohem víc vypovídající než jen čmárky na ruce:) ).
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jsem moc ráda, že oceňuješ fotky stínů na očích, protože to je vždycky to, co chci já osobně vidět. :) Stín v obalu a následně na ruce mi moc nestačí a i proto mi to tak trvalo, než jsem vše vyfotila a nějakým způsobem zpracovala. :) Takže velký dík za ocenění! Jinak on ten červený je pěkný, ale celkem nevšední a tak nějak jsem se v něm úplně necítila. Ale beru to jako kompliment, jsem ráda, že se líbí.
      No povídej mi o tom..když jsem se dívala na stránkách na tu velikou nabídku stínů, taky jsem jen těkala očima, že ten a ten a ještě tamten, by se mi líbily. :D Jestli ale někdy budu stíny objednávat, tak určitě ten Gold Iridescent, ten je boží !! Škoda, že u odstínu Tan a Rust jsou ty fotky trošku mázlý. :/

      Vymazat
  2. Krása líbí se mi všechny a i tvým očím ladí všechny tyto odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani. :) Jsou to takový univerzální odstíny. Až na tu červenou teda. :))

      Vymazat
  3. páči sa mi prvé a posledné na tvojich krásnych hnedých okáloch. a posledné aj napriek tomu, že je to červený pigment

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny mají krásný. :) Nečekala jsem, že mě zaujmou nejvíc ty nejméně výrazné, ale oni jsou tak..ach..dokonalý! :D Ještě se naučit fotit oči aspoň z poloviny tak pěkně jako ty a budu spokojená. :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...