sobota 23. listopadu 2013

Gabriella Salvete STARS Enamel - 15 Clementina


Ahojky holky. :)

Na meruňkovou Clementinu jsem se hrozně těšila, protože mi připadá naprosto dokonalá s tou jemnou barvou, která vypadá jak světloučký, lehoučký meruňkový závojíček s duhovými třpytkami..jak pro vílu. :)

Jó, kdyby se ještě líp fotil, bylo by to dokonalý, ale nemůžeme mít vždycky všechno, že jo. :/
Představte si, že ty třpytečky, co v laku jsou, ty duhové středně velké glittry, se na vás usmívají, blýskají se jak naschvál, potvory, a ve foťáku nikde nic.. Sem tam se něco málo objevilo, ale to je pořád slabota oproti skutečnosti. Navíc tyhle hodně světloučký odstíny mi vždycky zvýrazňují sebemenší nedokonalost v okolí nehtů, což se v případě zamračeného počasí ještě zviditelňuje a nevypadá to úplně dobře. Takže s fotkami nejsem úplně spokojená, ale co se dá dělat.

Lakování... vzhledem k tomu, že tenhle lak obsahuje právě i ty trošičku větší glittry, tak konzistence byla aspoň u mě celkem hustá a při druhý vrstvě už to bylo docela znát, že se nelakovalo už nejlíp, ale zase nic hroznýho to taky není. Na moje momentálně krátké nehty stačily dvě vrstvy, ale kdo máte nehty delší, tak asi počítejte spíš se třemi. 

Lak jsem vyfotila opět i pod žárovkou a taktéž jsem na něj ještě nahodila i dvě vrstvy top coatu pro porovnání a tady zcela jistě textura vítězí. :)







Pod žárovkou 
Pod žárovkou s top coatem


Takhle s tím lesklým povrchem by se mi hrozně líbil bez těch třpytek, jen krémový, protože mi připadá, že by to byla pro mě dokonalá nude barva. :)
s top coatem


Přeju pěknou sobotu. :)

16 komentářů:

  1. Je krásná :) kdy já se k ní dostanu :D pořád takových čekatelů na seznamu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna se chystám na nail art, který mám v hlavě už přes týden, ale zároveň pořád pokukuju po těch GS, co mám tady vedle sebe. :)) Je to těžký, když je tolik láčků na vyzkoušení :))

      Vymazat
  2. S nadlakem mi přijde přímo odporná :D Promiň....
    Ale bez je to paráda :)) Myslím, že tvoje duha vynikla víc než u mě :) A podobné odstíny mi taky zvýrazňují nedokonalosti a vůbec nesluší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Néé, v pohodě. :))) Je krásná, neměla jsem ji takhle znesvětit. :D No ale byla to fuška. Mně připadá, jak kdyby mi dělala nehezký až takový nemocný tón pokožky..občas jak špinavá, kdybych byla na rukou. :) Tobě slušel simtě. :)

      Vymazat
    2. nj jenže můj foTák dělá kůži růžovější než je, což nechápu, prototže baryv všeho ostatního odpovídají. Takže ten žlutý špinavý podtón mi dělá taky :D

      Vymazat
    3. Tak hlavně, že v tom nejsem sama, komu to dělá. :)

      Vymazat
  3. s topcoatem je ten lak nádherný, krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně by se hrozně líbil bez těch třpytek a glittrů v tý lesklý formě, to budu muset najít takovej lak. :) Jinak jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat
  4. Pěkný odstín, ale líbí se mi víc bez top coatu.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá opravdu senzačně, když jsem na něj koukala v drogérii, tak se mi ten odstín moc nelíbil, nejspíš díky umělýmu osvětlení. No musím říct, že ho nutně potřebuju:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je fakt neobyčejně pěkný kousek, zatím si ho řadím k těm nejpovedenějším. :) Určitě se ti bude moc líbit ještě až ho uvidíš naživo na sobě.

      Vymazat
  6. ja si tiež myslím, že si ho nadlakom zabila, takže ak sa mi dostane do rúk, aspoň viem z tvojho porovnania, že toto robiť nemám :-)))
    ale je krásny, veľmi krásny. aj fotky sú super, ale podľa toho, čo píšeš, asi bol aj problém vybrať (dôverne poznám) aspoň do príspevku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň k něčemu je to dobrý. :)) Ale mně vážně nepřipadal až tak hroznej :D I když samozřejmě v tý drsný verzi je nejkrásnější. :) No výběr byl dosti omezený. :D Vážně se v tomhle fotí jen dosti špatně, což sama dobře víš. Po Vánocích se ale chci vydat na lov žárovky day light. :)

      Vymazat
  7. S tím hrubým povrchem je nádherný! S tím lesklým nevím no, váhám, jestli se mi to líbí, nebo ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásnej no. :) Nevadil mi ani v tom lesku, ale v původní podobě je boží.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...