pondělí 29. prosince 2014

Catrice Luxury Lacquers - 05 Plum Fiction


Pěkné pondělí :)

Takovou radost jsem měla, když jsem si odnášela domů konečně jeden lak Catrice. Radost se pomalu vytrácela s prvním lakováním a úplně fuč byla ve chvíli, kdy se už první den začal lak loupat. Dneska nebudu chválit, bohužel..

Tváří se dokonale. Odstín přesně dle mého gusta, co se těchto vínových a fialových týče. Krásný třpyt už mu dodává jakousi třešinku na dortu. A tady jeho dokonalost končí. :D 

Lak je hustější konzistence a mně přišlo, že v průběhu lakování houstne víc a víc, čímž se mi s ním špatně dostávalo k okraji nehtu. Lak jsem tudíž po každém nalakování jednoho nehtu protřepala, aby to aspoň nějak vypadalo. Často vytvářel lysinky a jeho barva nebyla tak sytá, jak bych si představovala, proto jsem ho musela občas nanášet ve třech vrstvách. Jeho hrubá podoba po zaschnutí se mi nelíbila, ale bohužel mi moc nepomohl ani top coat ( momentálně používám od Miss Sporty a nejsem s ním vůbec spokojená, takže to určitě může být i jím )

A pak ta výdrž.. Večer lakuju, ráno se vzbudím a už mám na dvou nehtech kousek odloupnutý. Celkem jsem ho nosila asi 3x. Pokaždé s base coatem a jednou bez top coatu. Výdrž byla vždy stejná - necelý den.

Jak jste s ním spokojené vy, co ho máte ? 





Takhle jsem měla zasněžený balkon. :) Vespod můžete vidět pacičky pana Odina. :)


Alespoň fotky se povedly, když tak pěkně svítilo sluníčko. :) Mrzí mě, že lak tak zklamal, protože barva je to nádherná ♥
Lak seženete za nějakých 80-90,-Kč

Mějte se :)

25 komentářů:

  1. To je škoda, tak krásná barva a dělá takovou neplechu :( mám z téhle řady zlatý a měla jsem ho jednou na sobě a myslím, že dal tak 2 dny už si nepamatuji přesně. Budu ho muset znova nalakovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám z téhle řady takový zlato-zelený v odstínu 08 My big green wedding, není to žádná tragérie, jak to máš ty u toho svého odstínu. Loupe se mi tak cca po 3 dnech, ale hned po celých kusech, takže taky žádná sláva. Lakoval se mi ale dobře, nikde se třpytky nestahovaly a na nehtu byly rovnoměrné.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem měla asi smůlu, neměla jsem se na něj tak těšit. :)) Ještě jsem navíc byla hrozně nerozhodná, který si vezmu. Jestli se k nim někdy příště ještě dostanu, tak určitě zkusím další, už ze zvědavosti.

      Vymazat
  3. Ještě jsem ho nelakovala, ale lak co se loupe i při nicnedělání v noci?? Tak na to jsem teda zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zírala jsem na to jako blázen. :D Stalo se to sice jednou z těch tří lakování, ale stalo.

      Vymazat
  4. Krásná barvička:-),škoda,že tak zlobí... Já od téhle edice Catrice nemám žádný,ale mám jejich holograf a ten na tom s tou výdrží není líp...

    OdpovědětVymazat
  5. Taková škoda, vypadá naprosto dokonale :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovýho zlobila jsem už dlouho nezažila. :)) Ale jinak odstín super.

      Vymazat
  6. Mam ho taky a nejsem s nim vůbec spokojena bohuzel :( vydrž hodně špatná a popravdě ten odstín fialové se mi na mě až tak nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ono těžko říct, jak by komu sedl, ale už je tu první zmínka ohledně špatné výdrže. No za sebe bych ho určitě nedoporučovala. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Je vážně nádherný, ale pěkná mrška. :-(

    OdpovědětVymazat
  9. To je ale krásná barvička, velká škoda, že tak zlobí, přitom těm tvým nehtíkům strašně moc sluší :) ... to je pak trošku přehnaný za těch 90 Kč taková kvalita. Já mám ten světle růžový a žádný problém jsem neměla, je ale pravda, že jsem ho nikdy nelakovala na všechny nehty jako ty. Možná je vadnej jen ten fialový..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to tak, že jenom tenhle tak extrémně zlobí. Děkuju Aničko, fešák by to byl, ale tímhle si to teda pěkně pokazil. :))

      Vymazat
  10. To je taká škoda, je tak úžasný a tebe tak pristane. Krytiu by sa dalo pomôcť fialovým podkladom, ale čo z tou výdržou, že. Inak, nesťahuje ti ten Miss Sporty lak z končekov? Lebo mne to robil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím nestahuje, ale moc rád rozmazává. :/ Chtěla jsem jen nějakou levnější variantu, jinak bych zase vzala ten od Astoru, ale od Miss Sporty už tohle asi vážně nebudu kupovat. Navíc jeho tekutina je modrá - nechápu proč :D - a když jsem jím přelakovala bílý lak, tak samozřejmě chytil takový nádech.

      Vymazat
    2. presne to isté, dokonca som aj na FB pridávala detail toho, ako mi rozmazal vodolepku, to čo už je. Plus teda, keď mi nechty uschli, vyzerali ako po 4 dňoch, ako keby som mala oťukané končeky

      Vymazat
    3. S tou vodolepkou se mi něco vybavuje, tak to byl tenhle prevítek. A to schnutí taky nic moc. Jsem si zvykla na ten Astor, že opravdu už po chvíli můžu normálně fungovat a tenhle MS ještě třeba po 20 minutách trochu lepí. :/

      Vymazat
  11. Ahoj, tenhle lak mám taky a nepřijde mi úplně tragickej. Základ je prostě dokonale vyčistit nehty odlakovačem, použit spodní lak a pak až tento barevný. Já na vrch raději než top lak použivám gel lak (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR793eMDOQ1pL4_Nu4jTcnw7f7Jl1Ii4aaG8mKtHcNxAvLHzCnEeg - Ten vlevo) Je na něj potřeba UV lampa, ale ta se dá sehnat i za pár korun a lak pak dýl drží a nemají tak drsnou textůru jak popisuješ. ;) A navíc tenhle lak nerozmazává ornamenty ani nesetírá konce nehtů. Já jsem s ní spokojená a i odstranění není nijak zvlášť složité.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no to já samozřejmě všechno dělám, ale prostě s tímhle lakem se nedalo, hrozně rychle mi během lakování tuhne a to celý proces značně znepříjemňuje. Mám ověřený top coat od Astoru 002 Already Dry, který by si s tím hrbolatým finishem asi poradil, ale zrovna jsem měla k dispozici jen toho nešťastníka od Miss Sporty a ten nezvládá skoro nic. :D Ale samozřejmě děkuju za tip ;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...