úterý 9. prosince 2014

Kočičí celoplošné fólie



Ahojky :)

Tak jsem zkusila celoplošné fólie na nehty a pocity mám z nich smíšené. Celkem jsem si s nimi užila svý a asi je znovu hned tak vidět nechci. Super úvod, no ne ? :D

Celkem blbě se mi s nimi pracovalo, nechtěly držet, krabatily se a do toho špatný světlo u obou pokusů nafotit je. Je to má první zkušenost, možná za tu horší aplikaci mohla moje nešikovnost..určitě mi napište pokud jste podobné srandičky zkoušely. :)

Ale od začátku. Samolepky jsem kupovala na Interbeauty za 39,-Kč a můžete je pořídit i přes eshop enii-nails za 58,-Kč

V balení najdete 20 fólií o různých velikostech + je přiložen pilník. Na obalu se doporučuje před aplikací jemně zdrsnit povrch nehtu přiloženým pilníkem. Tohle bude možná ten důvod proč mi fólie nedržely. Trochu se mi totiž příčí si kvůli jedné aplikaci ničit povrch nehtu a proto se v mém případě žádné zdrsnění nekonalo.



Nehty jsem měla samozřejmě odmaštěné a nenalakované. Protože ani jedna velikost mi plně nevyhovovala, musela jsem si nůžkami přizpůsobit trochu tvar.

Fólie jsou poměrně pevné, nehrozí, že byste je neopatrným zacházením potrhaly. To bylo plus i mínus zároveň. Je to fajn v případě, že si je potřebujete ustřihnout na míru, ale nevýhodu pak vidím v aplikaci. Kdyby byly poddajnější/tenčí, tak by asi na nehtech i lépe přilnuly. Mně totiž u lůžka a na hraně nehtu odstávaly a po okrajích se krabatily. Když byly nalepené, vzala jsem si gumové kopýtko na zatlačení kůžičky a s jeho pomocí se snažila povrch fólie jakoby "vyžehlit", přitlačit. To mělo jen chvilkový efekt. Nejhorší bylo, když jsem je přelakovala jednou vrstvou top coatu, protože ten tohle všechno nakonec ještě podpořil. Protože fólie přečuhovala přes hranu nehtu, vzala jsem podle návodu pilník, fólii jemně ohnula přes hranu nehtu a krátkými tahy pilovala směrem dolů, dokud se přebytek neoddělil.

Měla jsem je jeden den a pak to šlo dolů, protože jsem se na to už nemohla dívat. :D

Spokojená jsem ale byla s barevnou kombinací, kterou jsem si zvolila. Na ukazováku je OPI Thanks a Windmillion a malíček jsem nalakovala s How Great Is Your Dane ? taktéž OPI.





Přeju vám pěkný den :)

21 komentářů:

  1. Takovéhle fólie jsem ještě nezkoušela asi to budu muset napravit :) vypadá to moc pěkně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že budeš mít lepší zkušenost. :) Díky Hani :)

      Vymazat
  2. pááni, to vyzera fantasticky ! Pozývame ťa k nám na našu úúúžasnú súžať o naozaj hodnotné ceny :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada to pekne.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to máš úplně stejně zkušenosti :D Zkoušela jsem to dvakrát v domnění, že to bude jak z časopisu, ale všude se mi to krabatilo a top coatem se to ještě zhoršilo.. v šuplíku mám ještě asi 4 druhy a vždycky na ně tak nedůvěřivě koukám a... a přitom je dělají všechny s tak pěknými vzory a obrázky, že je opravdu škoda, když tohle dělají. Sice to jde trošku vidět, že to máš někde odchlíplé, ale myslím, že to máš pořád lepší než ty moje :D A barevně to vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to máš jinou značku ? Mě by zajímalo, jak jsou na tom ostatní, nemůžou bejt všechny takhle blbý :D Aspoň doufám.
      Ono to z dálky tolik vidět nebylo, ale stačilo už jen to, že jsem o tom věděla já a navíc jsem se pak tou fólií zachytávala třeba o svetr apod. a to mě teda štvalo nejvíc. :))

      Vymazat
    2. Já jsem jich zkoušela několik - od větnamců, od Oriflame i z drogerie a pokaždé mi udělaly to samé. Na blogu mám jeden článek s těma fóliema od větnamců u Rimmel Urban Purple. Mám tam stejné postřehy, jako ty :D Hlavně, když to víš ty, tak si myslíš, že to vidí všichni :D

      Vymazat
  5. ja zopár takýchto vecičiek doma mám, ale ešte som ich neskúšala, nejako mám pred tým stále rešpekt :o) Sú inak veľmi zlatunké a s tou kombináciou súhlasím, tú si vybrala perfektnú :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Suzi :) Tak zkoušet šup šup :D Jinak chápu, já se třeba nemůžu dokopat k vyzkoušení třpytek, který jsem asi před rokem dostala k objednávce jako dárek :D

      Vymazat
  6. Barevná kombinace je super,ale na ty nálepky bych neměla trpělivost,kdyby se mi to takhle krabatilo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem pomalu tu trpělivost ztrácela, nechci je už ani vidět :D

      Vymazat
  7. Ono to je tak krásne a napriek sladučkému motívu to vyzerá super "dospelácky" vďaka tvojmu citu skombinovať tie najlepšie odtiene. Chválim, chválim, len škoda, že je s tým taká patlačka a ani si si to nemohla užiť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snažila jsem se trochu rozrazit ten slaďoučký motiv :))

      Vymazat
  8. Vypadá to nádherně, ale teda aplikace musela být horor :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak Veru, byl to horor :D Jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat
  9. fólie jsem nezkoušela, já jsem docela levá i na lakování, takže tohle už by bylo asi nad moje síly... ale moc se mi líbí oba ty laky, sama bych si takových odstínů nevšimla, ale přitom vypadají zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se kamarádka hrozně divila, co vidím na tom zeleném OPI :)) Takže jsem ráda, že se odstíny líbí :)

      Vymazat
  10. Ty nálepky mě moc neberou, ale oba Opíky jsou boží:-))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...