pondělí 15. dubna 2013

Nail art inspirovaný mou "bižu" :)



Zdravím vás holky, 
tak předně.. budeme ignorovat ten strašný ukazovák, ano ? :D O záchranu jsem se snažila, nicméně asi trochu nedostatečně, protože jak už jsem psala, jednoho krásného pracovního dne nehet odletěl a bylo.. Ale tak nehty mi rostou celkem rychle naštěstí, takže tuhle hrůzu snad nebudete muset sledovat nějak dlouho..:)

Nápad na tenhle nail art jsem dostala při pohledu na měsíc nový prstýnek ( New Yorker v akci za 29,- ) .
No zas takový extra nápad to vzhledem k tomu, že orámované nehty teď zažívají boom a jsou vidět skoro na každém rohu, nebyl, ale řekněme, že mě inspiroval barevně. :) No a řekněte, nevypadá to pěkně, když máte ještě i nehty sladěné se šperky ? :) 

Jako základ jsem si zvolila co nejpodobnější odstín sklíčka v prstýnku a tím byl Essence č. 02 iced strawberry cream ( viděly jste i tady ), na orámování a podklad pod třpytky na prsteníčku, jsem použila taktéž Essence 03 A piece of forever ( ten  se tu taky objevil link ) a dvě vrstvičky zlatého glitrového laku od Avonu - Gold Flecked ( link ).


S tím orámováním moc spokojená nejsem.. ale co se dá dělat, jako celek se mi to líbí a chci vám to ukázat. :)









Tak dnes ode mě vše, mějte krásný večer a brzy se " uvidíme " :)

10 komentářů:

  1. to je krása! :) a ty fotky s prstenem a nebem vypadají pohádkově ;)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný nápad! Nejvíc se mi líbí ten celý zlatý nehet a ten prstýnek je dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám velkou radost, že se líbí. :) Díky Luci. :)

      Vymazat
  3. krásny je prsteň aj nechty. ten ukazovák vyzerá v pohode, žije ako ten môj :-D tuším aj v rovnakej dĺžke :-) toto orámovanie som skúsila, aj som ho hneď dala dobre. robiť to rámovanie po nákupe, keď mám roztrasenú ruku po nosení tašiek, nebol moc dobrý nápad :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš rozhodně ten ukazovák delší než já.:) Já ho mám úplně kratičký..Jinak jsem to orámování dělala dřívkem..:D snad by to vypadalo o něco líp, kdybych použila nějaký štětec/zdobičku..ale nemám..:)) Jinak děkuju. :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...