pondělí 27. května 2013

Golden Rose Jolly Jewels č.110


Nemůžu si pomoct, těmhle lakům říkám "Jogurtové laky". :D Ač si nejsem jistá, jestli něco takovýho existuje, tak mně připomíná mák s jahodami v bílém jogurtu. Věděla jsem, že už jsem ho někde viděla ( lak, ne jogurt :-) ), a i to přirovnání s mákem mi bylo povědomý. Nakonec jsem si vzpomněla, že jsem přesně tenhle odstín viděla u Mona's nails a už tehdy mě strašně zaujal. O to víc jsem byla překvapená, když jsem po dlouuuuhém lovu na zdobící kuličky, narazila úplnou náhodou na tyhle laky na eshopu Magic nails, kde prodávají právě i ta dlouho hledaná zdobítka. Vybrala jsem si ještě další tři odstíny, který jsem nedávno ukazovala na mojí Fb stránce, takže se máte na co těšit. :) 
Tahle 110-ka je v základu mléčně bílá se spoustou červených třpytek a neméně hodně tmavě modrých kousíčků. Už v první vrstvě máte nehty bohatě ozdobené a díky tomu většímu množství třpytek a těch kousíčků ani moc neprosvítají konce nehtů. Dala jsem i tak dvě vrstvy a navrch ještě jednu vrstvu top coatu. Nehty byly na dotek hrubší, takže možná by nevadila ještě druhá vrstva, nicméně zůstala jsem u té jedné. Rozhodně chválím lakování, protože všechny částečky šly krásně rozetřít, aby byla plocha nehtu rovnoměrně   zaplněná. 

      Z fotek moc velkou radost nemám. Asi jako všude, tak ani tady v posledních dnech nebylo hezky.






Objem lahvičky je 10.8 ml
Doba spotřeby 8 měsíců ( taky vám to připadá hrozně málo ??? )
Cena 75,-Kč   ( na eshopu Magic nails  )

Co říkáte, líbí se vám ? 
Mějte pohodový den. :)

13 komentářů:

  1. nenene, tenhle článek se neměla vidět! :D zrovna včera jsem začala tvořit svůj první wishlist a Jolly Jewels tam prostě nesmí chybět... uvidím je ještě někde a k té objednávce se fakt dokopu! hrozně se mi tyto laky líbí.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D No to mi povídej. Když jsem je na tom eshopu viděla, tak jsem se musela sakra krotit a ještě jsem jich spoustu vyškrtala, že už by to bylo moc. :) Tak aspoň že jsou za pakatel. :)

      Vymazat
  2. Ježiš ten je boží! Musím se po něm podívat, až někam vyrazíme :) Ale asi bych zkusila dát bílý podklad a pak jen jednu vrstvu GR, aby tam těch třpytek nebylo tolik a navíc ty chuděry v první vrstvě jsou pak pod tou druhou takové zastřené :D Ale i tak se nemůžu vynadívat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě někdy zkusim, mohlo by to vypadat dobře. :) Jsem ráda, že se tak líbí ! :D

      Vymazat
  3. Na tento lak som sa tesila uz ked som videla fotku na fb a nesklamal :) Tesim sa uz aj na ostatne :)

    OdpovědětVymazat
  4. To fakt vypadá jak jahody(maliny) v jogurtu s mákem! Vypadá na nehtech perfektně!

    OdpovědětVymazat
  5. velmi pekny, trosku sa mi podoba na ten co ma Opi v Minnie kolekcii:)

    OdpovědětVymazat
  6. wow! když jsem fotky viděla z dálky, myslela jsem, že jsou nehty tečkované ručně!:) připomíná mi to impresionistické obrazy! úžasný lak ke květovaným šatům! :)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a to není vůbec špatný nápad, zkusit to ručně na bílý nebo jiný světlý podklad. :) Je super mít inspirující čtenářky! :)

      Vymazat
  7. Mazec, ty tady máš teda originální kousky!!:o)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...