středa 30. července 2014

Maybelline Colorama #46


Pěknou středu všem :)

Dnes bych vám tu ráda něco napsala k nejnovějšímu laku od Maybelline - k číslu 46.
Jak už jsem v nákupech psala, nejvíce mě uchvátil svým jemným meruňkovým nádechem a lehoučkým třpytem. No, vrstev byste musely dát asi tak 10 nejméně, abyste tu barvu viděly i následně na nehtech ( a podezřívám ho z toho, že i těch 10 by bylo ještě málo :D ), ale zkrátka se jedná o čistě efektový lak - což mi bylo jasné - ale i tak jsem v tu barvičku trochu doufala, ale co se týká efektivity, tak to dle mého naprosto splňuje. :) Přesvědčte se samy :)




Ne že bych se při zkoušení barevných kombinací nějak přetrhla v originalitě - no ale samozřejmě mě nejvíc zajímalo, jak se bude číslu 46 dařit na černém podkladu. A řekla bych, že to dopadlo na jedničku s hvězdičkou. Taky proto hned začínám s touhle variantou, protože po přelakování obyčejného černého laku s Coloramou na mě dýchlo něco luxusního, vesmírného a táááák elegantního. :) Ano, musela jsem si pořád hledět na nehty a obdivovat, jak se malinké stříbrné částečky decentně třpytí. Nalakovala jsem jednu vrstvu, přelakovala top coatem a to bylo vše. Lak malinko pokulhává s dobou schnutí, protože mi připadá, že i v jedné vrstvě je poměrně dlouhou dobu na omak lepivý a opravdu uschlý ( bez použití top coatu ), je třeba až po 40-ti minutách.

Jinak už toho není moc k povídání o tomhle kousku. Možná jen to, že je lak středně hustý, pro bohatou nadílku třpytivých částeček vám stačí jedna vrstva a možná ho právě v DM seženete v akci za 39.90,-

A teď fotky :) Osobně jsem zvědavá, která kombinace vás osloví více - i když už teď tuším. :)







Na béžovém podkladu je to opravdu hodně nenápadná a decentní manikúra. Hodně mi připomíná odstín 89 taktéž od Coloramy. Třpyt sice není tak výrazný jako u předchozí kombinace, ale o to pěknější mi připadalo, když jsem spatřila, jak se cosi, jen tak letmo zatřpytilo.







Speciálně a jenom pro vás jsem vyzkoušela samotný lak - a mé maximum jsou čtyři vrstvy, které schnou asi tak sto let. :D




Co na 46-ku říkáte ? Zaujal vás lak, nebo ho dokonce máte ?
A jakou barevnou kombinaci mi ještě doporučíte ? :)

26 komentářů:

  1. Teda...obě kombinace jsou super,ale na tom černém je dokonalý-taková slavnostní kombinace... A zas a znovu obdivuju,jak dokonale a bez chybičky si dokážeš nalakovat nehty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I za mě vede černá. :) No moc děkuju, snažila jsem se. :)) U tý černý je vidět všechno a stejně to pořád není 100% :D

      Vymazat
  2. Vlastním a milujem... :) Keď som ho kupovala, hľadala som náhradu za podobný od Essence a tento to dokonale splnil. Ešte mám zálus na podobné laky od Astoru a od Sally Hansen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Sally mám asi jeden jediný efektový a musím se krotit, abych ho pořád nepoužívala. :))

      Vymazat
  3. Paráda jako vždy a jak píšeš na černém je to luxus a na béžovém zase fajn elegance, takže radost pohledět na obě dvě varianty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lak mám taky a někdy si dávám pouze tento lak. Ale mám ráda kombinaci s růžovým lakem :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ho nejdřív nalakovala na všechny nehty ve třech vrstvách a líbil se mi i tak :) Na růžovou zkusím.

      Vymazat
  5. Mě zaujal nejvíc v té hnědé barvičce budu si ho muset pořídit ! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Nemám ten lak, ale líbí se mi na té světlé barvě, moc.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc příjemné pokoukání :) Obojí vypadá fakt hezky, ale ty sama dobře víš, že já jsem na ty béžovéééééé! :) i když ta černá.... No jo, dostala jsi mě :D

    OdpovědětVymazat
  8. Oboje je nádherné, ale keďže ja som trošku extravagantná, viacej sa mi pozdáva čierna varianta. Máš pravdu, je to niečo vesmírne a luxusné. No tiež sa mi páči v tomto prípade aj tá nude vec, síce niesom na prirodzené odtiene, ale ty si to podala tak akosi inak... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si mě ta černá získala. :)
      Děkuju Romčo ! :)

      Vymazat
  9. Na té černé to vypadá strašně krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle lak je vážně pěkný, těžko říct, kterému podkladu sluší více :) Také jsem mu nedávno neodolala, ale leží mi v poličce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi podle příležitosti. :) Tak snad se brzy přesune z poličky na nehty v nějaký pěkný kombinaci. :)

      Vymazat
  11. Pěkné nehtíky, neřekla bych, že se mi zalíbí ta černá, ale je pěkná :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. hmm, to kombinovanie farieb platí aj v hromadnom príspevku :o) na tom čiernom je dokonalý, ale ten béžový za ním nezaostáva

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné, fakt že jo. Nikdy nezklameš:o)) Obě varianty krásné, ale malilinko víc mě bere ta kombinace s černou... Taky tento lak mám a potřebovala jsem něco neutrálního, tak jsem ho měla nalakovaný na jemném růžovém odstínu a byla jsem spokojená:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty také nikdy nezklameš - takové pěkné komentáře. :) No ta růžovka zní dobře, je ještě plno laků, na které ho budu chtít vyzkoušet. :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...