středa 2. července 2014

Gabriella Salvete GLITTER Enamel, 07 Foresta


Krásnou středu přeji :)

Naposledy jsme si od Gabrielly pochutnaly na medíku a dnes vás chci pozvat na letní procházku lesem s odstínem 07 Foresta. :) 

Jelikož se opět jedná o lak z nové kolekce GLITTER, bude se to tu dnes blýskat a třpytit a i pár těch kombinací jsem si pro vás nachystala, protože na těchto lacích je nejlepší to, že si s nimi můžete vyhrát jak je libo a fantazii se meze nekladou. ;)



Protože Foresta je střižená do zelené, vybrala jsem si k ní myslím vhodného adepta na zjemnění celkového dojmu, a to v odstínu 615 Mint For Life od Maybelline Super Stay 7 Days
Jak jsem již zmínila, lak jde do zelené, což možná mnohým nebude úplně po chuti a upřímně jsem zvědavá, co na Forestu řeknete, protože předchozí Di Miele slavila velký úspěch, jak tady u vás, tak i na Facebooku. 

Lak je strukturou opět stejný, jen s tím rozdílem, že malinké třpytky jsou v zeleném odstínu. Čtverečky jdou opět do stříbrné a pro plné krytí stačí 3 vrstvy, pokud máte nehty krátké, jako já. Na první várce fotek mám jen 2 vrstvy a líbí se mi to tak nejvíc. Sice jsou konce nehtů viditelné, ale mně to neva. :) Respektive ne na takto krátkých nehtech. Lak je na tom s lakováním i schnutím stejně, jako jeho předchozí kolega. Tedy středně hustý a s lakováním jsem v podstatě žádný větší problém nezaznamenala. Třpytky se celkem pěkně rozprostřou po celém nehtu a občas byl možná jen malinko problém se čtverečky, kterým se nechtělo od sebe příliš loučit a raději by tvořily skupinky. :D

Jinak na nehtech jsem ho měla dva dny a dolů šel bez viditelného poškození. Ale mamka ho měla samotný ve dvou vrstvách a po celý týden jí vydržel netknutý ! Což to je dobré, že ? :)

Laky koupíte u Rossmanna za 89.90,- obvyklých 11ml. Pevně doufám, že na ně bude ještě nějaká akce a mně se podaří obstarat si i ten zbytek. :)

Prsteník jsem jako jediný nalakovala s již zmíněným Mint For Life a zbytek přetřela dvěma vrstvami Foresta + top coat









Protože jsem se nechtěla opakovat, tentokrát jsem oblouček vynechala a pomocí šablony na francouzskou manikúru si vytvořila u lůžka nehtu půlměsíc, který jsem si hned na to pokazila vrstvou top coatu, který mi třpytky z laku roznesl po nehtu. :D Víte co, mně to nakonec nevadí a líbí se mi to snad ještě víc. :) Zbylé nehty jsem doplnila ještě o jednu vrstvu Foresta - celkem vidíte tedy 3 vrstvy.









A jak se lak tváří jako efektový ? Takhle mu to sluší v jedné vrstvě. :)










Doufám, že se líbilo a mějte hezký den :)

25 komentářů:

  1. Super Romčo jako vždy, mě se prostě tyhle glitrový líbí až ve třetí vrstvě nebo jake efektový. A jak si psala, že sis pokazila ten prsteníček a že se ti nakonec líbí, tak máš úplnou pravdu, je to glitrový gradient a je to SUPER!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani :-*
      V těch třech vrstvách už je to na mě nějak moc, raději ty dvě. :D

      Vymazat
  2. Ty jo Romí zase parádní. :-) Nejvíc se mi líbí ta druhá varianta. Fakt mě tyhle laky překvapujou čím dál víc a i když vím, že u Di Miele zůstanu, tak se mi tohle fakt moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Baju <3 Asi jsem taky za tu druhou kombinaci, ta se mi zalíbila nejvíc. :)
      Di Miele mi zatím připadá nejhezčí. :)

      Vymazat
  3. Romi, to je nádhera... Pěkně sis s ním vyhrála:o)) Už teď je mi naprosto jasné, že následky shlédnutí Tvého příspěvku si ponesu dnes z drogerky domů:o))) Hezký den!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, vždycky mám takovou radost, když si přečtu, že si někdo rychle jde pro ten lak. :D Jsem moc ráda, že se líbí, Marcelko :) A taktéž přeji krásný den :)

      Vymazat
  4. Tak tenhle lak vypadá naprosto nádherně! I když moc tyhle třpytivé nemusím,tak po tomhle se musím v drogérii mrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělá velkou parádu, když se ještě navíc zkombinuje s nějakou krémovkou. :) Určitě budeš nadšená. :)

      Vymazat
  5. No jo, ty tohle prostě umíš! Krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dokonale krásne a inšpiratívne <3

    OdpovědětVymazat
  7. Do této chvíle jsem byla přesvědčená, že laky z této kolekce nepotřebuji, aha :-D Btw, jaký používáš top coat? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle slyším poslední dobou pořád na Gabriellu :D A jak umí překvapit. :)
      Top coat používám od Astoru Already dry ! co je teď ta novinka - se zelenými popisky. :) Zatím si ho nemůžu vynachválit. Za chvilku je s ním sucho a dodá krásný lesk. :)

      Vymazat
    2. Taky používám tento top coat a jsem s ním nadmíru spokojená:o)

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí :)

      Vymazat
    2. Dostává se dolů špatně? (jako každý třyptivý lak :))

      Vymazat
    3. No, je to samá třpytka a glittr, takže úplně hladce to nejde. Ale dá se to, pokud se s tím člověk vyloženě nemazlí. :)) Vlastně když máš např. 2-3 vrstvy samotnýho laku a do toho zase další 2 vrstvy top coatu, tak jde i docela dobře sloupnout. :)

      Vymazat
  9. Krásně nalakované :) Nejvíce se mi líbí druhá verze :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snažila jsem se. :) Taky jsem za dvojku. :)

      Vymazat
  10. mne sa veľmi páči ako efektový top coat :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný lak :) Líbí se mi nejvíce nalakovaný ve dvou vrstvách a pak i jako efektový :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...