neděle 11. srpna 2013

Summer ombre... :)


Ahoj holky. :)


No co se k parnému létu hodí víc, než neonky a ombré ??? :)

Už dlouho jsem si nedělala na nehtech nail art s houbičkovou metodou a chtěla jsem nehtům dopřát nail art, ze kterého by léto přímo sršelo. Ne že bych neměla vlnu veder už po krk, ale i tak byla nálada na něco vyloženě letního. :) Nehty v tomhle stylu jsou teď vidět snad všude akorát s tím rozdílem, že tam bývá ještě nějaká palma a tak. Tu jsem samozřejmě chtěla, jenomže se svou šikovností bych celý nehty jen pokazila a tak jsem se opět přiklonila ke starému dobrému jednomu nehtu jinému a dopadlo to takhle. :)






Aby to nebyla jen jakási ombré nuda :D, přetřela jsem všechny nehty ještě třpytivým lakem.
Prsteníček původně neměl být černý s třpytkami. Nene.. chtěla jsem dát světloučkou růžovou a na ni razítkama vytvořit motýlky..jenomže NE, ono mi to nepůjde ani dnes a asi ani nikdy příště. Taky máte s razítkama takový problém ?

Ono mi to teda nakonec zase tolik nevadilo, protože kombinace neonový nehty a černý prsteníček mi přišla zajímavá. Jak se to zdá vám ? :)



No a "nebíčkové" fotky jen dotvořily tu pravou letní atmosféru. :))







A tady jsou láčky, které vytvořily dnešní nail art.. :)



Essence - 144 Black is back
Gabriella Salvete - 131
Dermacol Neons  - 09 Neon Poison
02 Neon Orange
04 Neon Magenta


Mějte hezký den. :)

12 komentářů:

  1. Moc hezké s razítkama mi to docela jde :) tu houbičkovou metodu jsem ještě nezkoušela snad se k ní někdy dostanu :) pěkně si zkominovala barvy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Hanko. :) Razítka ti vážně jdou, tehdy ten nail art s nimi se mi moc líbil. :)

      Vymazat
  2. Cez leto dosť využívam ombré metódu pretože ňou nalakujem nechty ešte rýchlejšie než bežne a vyzerá to dokonca aj zaujímavejšie :) aj tebe to vyšlo aaaj keď neviem, či ten čierny akcent na prstenníku musel byť ale aspoň to nikto neprehliadne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že, je to rychlý a zajímavý. :) Ještě v dobách, než jsem si založila blog, jsem si takhle dělala nehty hodně často. Tím prsteníčkem si popravdě taky nejsem až tak jistá. :D A samozřejmě děkuju. :)

      Vymazat
  3. Ha to je náhodička, taky mám ombre (nebo gradient? nevím) :D Mně se to s tím černým náhodou líbí :) Ale jsem docela jelen z těch laků - kde je ten zelený Dermacol? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem moc ráda, že se ti to líbí a děkuju. :) Gradient vs. Ombre, rozdíly dobře popsala jednou Arvonka v jednom článku, ale už nevim ve kterym to bylo. :))
      Jo a ta zelená se zřejmě po smíchání s oranžovou proměnila ve žlutou, taky jsem na to koukala..:D To jsem asi mohla zmínit. :D

      Vymazat
    2. No to právě vím, že to Arvonka v nějakém článku popisovala - do té doby mi vůbec nenapadlo, že mezi tím nějaký rozdíl je :D Ale už se nepamatuju, jak to bylo a hledat se mi to nechce :D

      Vymazat
    3. Já bych řekla, že gradient je od nejsvětlejšího po nejtmavší a naopak a ombre jsou ty přechody.

      Vymazat
    4. A já bych to zrovna řekla naopak :D Teda jestli ti dobře rozumím :D Pač přechody jsou oboje, ne? :D Ale nedalo mi to a podívala jsem se k té Arvonce :D "rozdiel medzi gradientom a ombre je ten, že pri gradiente je prechod z jednej farby do inej, pričom pri ombre ide o rovnakú farbu, len ide z tmavšej do bledšej" Snad se nebude zlobit, že jsem si to půjčila :D

      Vymazat
    5. Tohle už dává větší smysl..:D Snad se nebude zlobit, teď už aspoň víme, jak to je. Lakový blogerky. :D

      Vymazat
  4. To je vážně překrásné!! A ten tmavý prsteníček se mi tam moc líbí. :) Musím si kupit ty třpytky.

    Style Without Limits
    Facebook

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...